Funde entrega els seus premis en una gala a la Seu Vella

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Funde entrega els seus premis en una gala a la Seu Vella

dimarts 24 de novembre 2015

Màxima participació en aquesta X edició dels Premis Funde. Un èxit d’assistència que consolida encara més els Premis Funde, amb les més de 400 persones que han compartit un acte emotiu i únic al nostre territori.

Uns Premis consolidats a nivell nacional ideats, liderats i organitzats per FUNDE, Associació d’Empresàries, Professionals i Directives amb seu a Lleida.

La Gala en sí ha brillat a la nau central de la Seu Vella, mentre el cor de Gozpel Ekke amenitzava l’acte. Premiades, dones i empreses s’han emocionat en recollir el seu reconeixement, que premia el seu esforç diari en cadascuna de les seves professions.

Els Premis Funde neixen amb la finalitat de reconèixer l’èxit de dones que són al capdavant d’una empresa amb èxit, d’un projecte d’investigació científica, d’una empresa internacional o innovadora, les directives d’empreses o departaments, les professionals d’algun sector com l’educació o l’esport, l’activitat artística o cultural més representativa i les ONG d’ajuda humanitària o de treball social.

El Jurat, tribunal qualificador, va decidir entre les candidatures presentades, aquelles empreses premiades i les guardonades:

1.- Igualtat d’Oportunitats en l’àmbit laboral i conciliació familiar i personal: Natur Grup (Josep Solé, gerent).

2.- Planificació, adaptació, estratègia, innovació i exportació: Sorigué. Sra. Anna Vallés presidenta. Impulsora del pla Estratègic.

3.- Millor Empresària Agroalimentària: Sra. Judit Sogas Sánchez (Énologa, Celler Rubió de Sòls).

4.- Millor Empresària de Comerç i/o Restauració: Sra. Pilar Marqués (Propietària pastisseria Marqués)

5.- Directiva de l’any: Sra. Elvira Durand. Directora General de Marques COMESS GROUP.

6.- A la comunicadora , mitja de comunicació i/o programa que hagi contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina: Sra. Núria Vilanova.

7.- Millor esportista individual o equip: Sra. Eva Ledesma.

8.- Activitat artística o cultura més representativa: MAMAPOP.

9.- Emprenedora jove: Sra. Davinia Camí Subirà.

10.- Estudiant més brillant de la Universitat de Lleida: Sra. Rodica Loana Bochileanu.

11.- A la tasca científica d’investigació més notòria: Sra. Conxita Solans.

Reconeixement- Entitat o persona més rellevant en l’ajut humanitari i/o en cooperació: Fundació Ilersis – Shalom.

Reconeixement – Guardó especial per a una dona emblemàtica i extraordinària, per la seva empremta personal i professional a Lleida: Sra.Conxita Tarruella. Vicepresidenta de la Fundació per la Lluita  contra l’Escleròsi Múltiple (FEM) i Presidenta de Esclerosis Múltiple España (EME).

Es va cloure en l’entorn d’un sopar còctel a la Sala de La Canonja de Seu Vella de Lleida amb una participació extraordinària, un ambient pròxim i de caliu.

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773