Ap! Lleida aporta el seu granet de sorra per no parar l'economia

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap! Lleida aporta el seu granet de sorra per no parar l'economia

divendres 03 de abril 2020

 

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de Lleida, treballa des de l'inici de l'Estat d'Alarma en una nova iniciativa per ajudar a totes les empreses lleidatanes en aquests moments difícils arran de la crisi del coronavirus. Es tracta d'Ap! Solidari, un nou vessant de l'entitat que busca promocionar productes i/o serveis no solament entre les mateixes sòcies, sinó obrint-ho a tota la ciutadania lleidatana. "La situació que vivim ens fa ser avui més solidàries que mai i per tant Ap! Lleida ha decidit sumar-se a la solidaritat i aportar el seu granet de sorra per no parar l'economia", ha explicat Laia Rogel, presidenta de l'entitat.

 

Entre altres propostes, ja s'han plantejat assessoraments gratuïts de diversos sectors, descomptes en productespastisseries que et porten la mona a casa, servei de transport de carn a domicili... i moltes iniciatives més! Qui vulgui sumar-s’hi pot enviar la seva proposta a ap@aplleida.com o directament des de la web a l’apartat Ap!Solidari.

 

L'Ap! Solidari busca ajudar a totes les sòcies d'Ap! Lleida a sortir d'aquest dur confinament de la millor manera possible, però en aquesta ocasió també al gruix d'empreses lleidatanes. L'objectiu final és evitar principalment el tancament dels negocis.

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773