Plusfresc consolida la seva aposta pel món vinícola amb la inauguració d’un Celler a Lleida

Tel: 973 205 100
PLUS FRESC Pol. Ind. "El Segre" parc. 307 A · 25191 LLEIDA · Tel: 973 205 100
Localització

Plusfresc consolida la seva aposta pel món vinícola amb la inauguració d’un Celler a Lleida

dimarts 13 de març 2018

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, dona un pas més en la seva aposta pel món del vi amb la inauguració d’un Celler Plusfresc a Lleida. L’espai, situat a la botiga que l’empresa té a l’Avinguda Barcelona, 65-69, reuneix més de 300 referències de vins, caves, licors i cerveses en un ambient relaxat i innovador.

L’oferta inclou vins de DO nacional i una amplia gamma de vins internacionals de diferents formats i característiques, des de Magnums per reunions amb un gran nombre de comensals fins a ampolles de consum individual. A més, els clients hi podran trobar cerveses Premium i artesanes, licors, destil·lats -amb especial importància de les ginebres -, i, fins i tot, accessoris relacionats amb el món del vi.

En línia amb el seu objectiu d’oferir la millor experiència de compra, Plusfresc ha organitzat els productes disponibles al Celler segons el “moment” que el client necessita consumir-los: De casa nostra, amb vins que reforcen el compromís de la companyia amb el seu entorn més pròxim; Els de tota la vida, amb productes de grans bodegues que han gaudit al llarg del temps d’un gran prestigi i reconeixement; Per quedar sempre bé, on s’agrupa una gamma de vins de qualitat i d’una àmplia varietat de diferents denominacions d’origen molt reconegudes perfectes per ocasions especials, i En família i amics, on es podran trobar els vins més apropiats per qualsevol trobada familiar o d’amics.

“Per Plusfresc el més important ha estat sempre oferir als nostres clients allò que més necessiten en cadascuna de les situacions amb les que es troben en el seu dia. Si ho fem amb el menjar, perquè no fer-ho també amb el vi? Volem que el nostre Celler sigui l’espai al qual poder acudir siguin quins siguin els seus gustos i preferències i on sempre puguin trobar la resposta més adequada als seus requeriments”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

El nou Celler de Plusfresc compta amb personal que proporcionarà als clients assessorament personalitzat. A més, es duran a terme cates i maridatges de vins, cerveses i caves de manera periòdica. 

← Tornar
© Plus Fresc · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PLUS FRESC Pol. Ind. "El Segre" parc. 307 A · 25191 LLEIDA · Tel: 973 205 100