Plusfresc instal·la punts de recàrrega de cotxes elèctrics a tres de les seves botigues

Tel: 973 205 100
PLUS FRESC Pol. Ind. "El Segre" parc. 307 A · 25191 LLEIDA · Tel: 973 205 100

Plusfresc instal·la punts de recàrrega de cotxes elèctrics a tres de les seves botigues

dimecres 18 de juliol 2018

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ja compta amb tres punts de recàrrega de cotxes elèctrics. En concret, aquests estan localitzats a Lleida, a la botiga situada a l’Avinguda  Barcelona, 65-69, Tarragona (Av. Roma 11) i Mollerussa (C/ Ferrer i Busquets, 9).

El vehicle elèctric cada vegada és mes present  i Plusfresc ha volgut oferir aquest servei de recarrega de vehicles elèctrics als aparcaments d’aquets supermercats com un mes dels serveis que s’ofereixen als clients. Actualment aquest servei és gratuït i es proporciona al client que ho sol·licita una targeta especial que activa el carregador.

“Des de Plusfresc creiem que facilitar la mobilitat elèctrica augmentant els punts de recàrrega de vehicles elèctrics que disposen les poblacions contribuirà a la progressiva substitució dels vehicles que utilitzen combustibles fòssils pels vehicles elèctrics. Aquest canvi és important per la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i de l’escalfament global que està afectant a tot el planeta amb conseqüències molt greus”, assegura Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.

El servei de recàrrega de cotxes elèctric s’afegeix així a les diverses iniciatives que Plusfresc ha impulsat en els darrers anys amb l’objectiu de treballar per aconseguir un entorn més sostenible, com la instal·lació d’illes de reciclatge d’oli de cuina,  de bombetes de baix consum i de piles.

Botigues més sostenibles

Durant els dos darrers anys Plusfresc ha invertit un total de 2.500.000 euros en la renovació de les seves botigues pròpies amb l’objectiu de fer-les més sostenibles. Aquestes actualitzacions inclouen la renovació dels sistemes d’il·luminació amb tecnologia led, la dels sistemes de renovació de gasos, el canvi de murals frigorífics amb portes de vidre i la instal·lació de centrals de fred amb certificat AA en un total de 56 botigues.

A través d’aquestes mesures, la companyia preveu reduir fins a un 50% en el consum i potència energètica anuals necessaris per a la il·luminació, traduint-se en un estalvi de 1.747.000kW l’any i una reducció de fins a 611.450kg de CO2 en emissions de gasos.

← Tornar