Plusfresc obre dues noves botigues a la província de Lleida

Tel: 973 205 100
PLUS FRESC Pol. Ind. "El Segre" parc. 307 A · 25191 LLEIDA · Tel: 973 205 100

Plusfresc obre dues noves botigues a la província de Lleida

dimecres 01 de agost 2018

La companyia de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc inaugurarà a finals d’estiu dues noves botigues a la província de Lleida: una situada al carrer Rovira Roure, 34 de Lleida, i l’altra al carrer Llibertat, 26, a Cervera. Els nous establiments compten amb una superfície de venda de 750m2 cadascuna i suposaran l’increment de la plantilla en 25 persones.  

“Amb l’obertura d’aquestes noves botigues, Plusfresc consolida el seu lideratge en superfície de venda a la província de Lleida”, explica Francisco González, director general de Plusfresc. I afegeix: “Des dels dos nous locals s’oferirà al client un servei complet amb la voluntat de proporcionar la millor experiència de compra. I ho farem sent fidels a la nostra filosofia, és a dir, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra”.

Així, les dues botigues disposaran d’una amplia varietat de productes de producció local, amb seccions de frescos, fruita i verdura de proximitat, fleca, peixateria assistida amb peix comprat directament de la llotja i carnisseria. A més, ambdós establiments tindran també un Forn de peix, un servei molt apreciat pels clients de Plusfresc ja que permet que escullin el peix i el marisc que vulguin i se l’emportin cuit i preparat per menjar.

Els clients podran adquirir a més carn de la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre, el porc i el xai amb el que Plusfresc reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal i com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.

Els dos nous Plusfresc comptaran també amb secció d’alimentació envasada, bodega -amb un ampli assortiment de vins-, drogueria i higiene corporal. 

← Tornar