Royal reobrirà les portes la setmana vinent

Tel: 973 100 133
ROYAL LLEIDA Sport Center Baró de Maials, 117-119 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 100 133

Royal reobrirà les portes la setmana vinent

divendres 26 de juny 2020

El Royal Lleida Sport Centre torna a obrir les portes, ho fa amb totes les mesures de prevenció per tal d'assegurar la salut i el benestar dels seus clients. El dilluns 29 de juny el centre esportiu reobre per donar servei als seus clients, després de gairebé tres mesos d'inactivitat a causa de la crisi de la Covid-19.

Per tal de garantir la seguretat, es tindrà en compte les limitacions d'aforament i la distància entre les persones. El Royal Lleida Sport Centre ha implantat un nou sistema de reserva d'activitats dirigides i ús de sala fitness. A més, l'horari de les activitats es podrà consultar a través de l'App Royal.

La gestió de totes les reserves es podran fer per tres vies diferents:

  • A través de l'App mòbil de Royal
  • A través del tòtem ubicat a l'entrada de les nostres instal·lacions
  • A la mateixa recepció del centre, en l'horari d'atenció al client
  • Les reserves estan disponibles des de 24 h abans de la jornada que es triï, es poden fer tantes reserves com es vulgui. Per tal d'aprofitar al màxim l'aforament de l'espai i el compliment de totes les mesures, es demana que si no es pot assistir a l'activitat en l'horari reservat, es cancel·li tan aviat com es pugui. Així es podran aprofitar els horaris de l'obertura del centre al màxim.

Per altra banda, amb l'aplicació mòbil del centre es poden gestionar totes les reserves amb més facilitat. Descarrega't l'App Royal en dues passes:

Pas 1: Descarrega't l'APP Royal al teu dispositiu mòbil a través d'Android o iOS.

Pas 2: T'enviarem un nom d'usuari i contrasenya.

*Qualsevol incidència amb les claus d'accés, es resoldran a través a través de les xarxes socials del centre (Facebook i Instagram de Royal Lleida) i al correu tecnics@royallleida.es.

Si es tenen problemes amb la contrasenya i nom d'usuari a l'App, la principal solució és recuperar-la a través del correu electrònic. Si és una qüestió de la contrasenya, tan sols s'ha d'escriure el nom d'usuari i clicar a la part inferior "obtenir/ recuperar contrasenya". Posteriorment es rebrà un correu electrònic per poder-ne generar una de nova.

Es poden reservar les activitats dirigides i la sala fitness des de l'App. És molt senzill:

Pas 1: Accedeix a l'App del centre

Pas 2: Selecciona al menú l'apartat "Activitats/ Reserves" per reservar plaça per a qualsevol de les activitats dirigides o sala fitness.

Pas 3: Tria i activa l'opció "Reservar la meva plaça". El sistema et donarà opció a afegir aquest esdeveniment al calendari del teu smartphone.

Ja estàs registrat a l'activitat! Si decideixes cancel·lar, apareix l'opció "Cancel·lar" disponible a la mateixa activitat.

Des del centre esportiu Royal Lleida han dissenyat un vídeo explicatiu de com es poden fer les reserves, es pot veure aquí. A Royal Lleida Sport Center resten a la disposició per qualsevol dubte o necessitat dels seus clients, el telèfon de contacte és el 973.100.133 i el correu electrònic és info@royallleida.es.

 

← Tornar
© Royal Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ROYAL LLEIDA Sport Center Baró de Maials, 117-119 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 100 133