Actualitat

"Estem tranquils, però la seguretat és el primer"

SEGREcom
27-11-2015
  • "Estem tranquils, però la seguretat és el primer"

“Estem tranquils, però la seguretat és el primer.” Les estrictes mesures que es prendran diumenge per reforçar la seguretat del Camp d’Esports han estat en general ben acollides per afició i els mateixos jugadors, malgrat alguns inconvenients com per exemple haver d’acudir amb bastanta antelació a l’estadi.
El Lleida té intenció de comunicar durant les pròximes hores totes les mesures que s’adoptaran per al partit davant de l’Huracà (12.00 hores). S’ha de recordar que hi haurà controls aleatoris d’aficionats i es recomana anar amb anterioritat a l’estadi i no portar motxilles ni bosses.
El control de les penyes és un dels aspectes que prioritza la Federació.
Un portaveu de la Penya Molo Esportiu va dir ahir a aquest diari que “estem totalment d’acord amb tots aquells canvis i millores que puguin ser positius per a la seguretat i tranquil·litat dels aficionats. Estem a l’espera i a disposició del que ens digui el club per col·laborar en el que faci falta”. Les altres penyes oficials del club són Rudes i És un Sentiment.
En aquest sentit, entre els jugadors de la plantilla també hi ha comprensió. Segons el davanter Julen Colinas, “la seguretat ciutadana és el principal. És una mala passada haver de viure amb aquesta por però hem d’estar tranquils perquè no passarà res”. En el mateix sentit es va expressar el defensa Toño Vázquez: “Comprenc que serà incòmode per als espectadors vindre amb molta antelació, però serà millor per a tots. Hem d’estar tranquils.”
En aquest sentit, Pau Bosch va preparar ahir la lectura del document, coincidint amb el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència sobre les dones, de manera que el Lleida Esportiu també s’uneix a la lluita per eradicar la violència masclista.
Per la seua banda, l’Atlètic Balears va destituir ahir el tècnic argentí Gustavo Siviero “per falta de confiança”. Siviero marxa de l’Atlètic Balears deixant-lo a la vuitena posició, amb 20 punts, a únicament 2 de la zona de promoció a Segona A.

Pau Bosch llegirà un manifest contra la violència de gènere

n El lleidatà Pau Bosch, un dels capitans de la plantilla blava, serà l’encarregat de llegir diumenge, en representació del club, un manifest institucional i del món de l’esport contra la violència de gènere. Ho farà durant el descans del matx davant de l’Huracà.

Comparteix

Altres notícies del dia