El Museu, en Almacelles, acull 77 gravats de Goya

Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal"
MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" Carrer Pitàgores, 2 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 001

El Museu, en Almacelles, acull 77 gravats de Goya

dilluns 03 de octubre 2016

LOS CAPRICHOS DE GOYA, visió d'una societat

Aquesta tardor el museu s'engalana amb una exposició excepcional.Des del dia 23 de setembre fins el dia 8 de gener vinent, les seves sales d'exposicions temporals acolliran 77 gravats de la col·lecció Los Caprichos de Francisco de Goya, un dels mijors pintors i gravadors de la Historia, que mostra tota una sàtira que el gravador i pintor aragonès va fer de la societat de finals del segle XVIII

Disposar d'una exposició d'aquestes caracteristiques suposa, per al museu i per a la vila d'Almacelles, un fet extraordinari. I es que mostrar als visitants una de les col·lecions més interessants que Goya va realitzar, compleix a la perfecció amb les funcions educadora, científica, difusora i social que tot museu ha d'assolir.

El camí que el MAU va iniciar el 2014 no s'ha acabat. Ara es l'hora de mostrar Los Caprichos de Francisco de Goya i d'agrair a Palau Antiguitats la cessió d'aquesta col·lecció, i atots els que l'han fet possible.

El MAU continuarà esdevenint un referent en la mostra de gravats amb artistes contemporanis que dominen les tècniques amb gran enginy, tot i posant la mirada també a col·leccions antigues impregnades d'un gran valor patrimonial.

← Tornar
© Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal" · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" Carrer Pitàgores, 2 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 001