Casa Negra, casa blanca, d'Olga Olivera-Tabeni

Casa Negra, casa blanca, d'Olga Olivera-Tabeni

diumenge 08 de maig 2016
Casa negra, casa blanca. Olga Olivera-Tabeni

Fins el proper 23 d'octubre, el Museu Comarcal de Cervera presenta un nou projecte titulat Diàlegs amb la casa Duran i Sanpere, on es convida a diferents artistes contemporanis a què mantinguin un possible diàleg dins l’espai de la Casa Museu, i explorar així nous conceptes artístics, atraure nous públics, desenvolupar la creativitat i convertir el museu en centre generador de cultura.

La primera intervenció va a càrrec de l’artista visual Olga Olivera-Tabeni, amb la instal·lació Casa negra, casa blanca, la qual pretén donar veu a les dones que un dia van habitar a la casa Duran i Sanpere des de finals del s. XIX a la primera meitat del segle XX. Es busca la reflexió i la reivindicació del paper de la dona al llarg de la història dins un marc excepcional com és el de la casa Duran i, al mateix temps, s’utilitza la creació artística com a eina crítica i educativa.

Relacionat amb l'exposició hem preparat un joc per aquestes tardes d'estiu. Les instruccions per participar-hi les trobareu tot seguit.

AdjuntMida
Image icon joc_xarxes_socials.jpg191.33 KB
← Tornar
© Museu Comarcal de Cervera · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU COMARCAL DE CERVERA Major, 115 · 25200 CERVERA, Lleida · Tel: 973 533 917
 · CONDICIONS DE COMPRA