Dia Internacional dels Museus

Tel: 973 533 917
MUSEU COMARCAL DE CERVERA Major, 115 · 25200 CERVERA, Lleida · Tel: 973 533 917
Localització

Dia Internacional dels Museus

divendres 11 de maig 2018

Un any més, la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran s’afegeix a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) que se celebra anualment el 18 de maig.
L’edició d’enguany està dedicada al tema Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics, i enllaçant amb aquesta temàtica hem organitzat la campanya Museus, hiperconnectem-nos! El treball en xarxa és un dels nostres trets distintius, i hem simbolitzat aquesta unió amb un intercanvi de peces que parlen no només de la nostra connexió, sinó també de la voluntat de connectar amb nous públics i de presentar el nostre patrimoni des de nous enfocaments.
El Museu de Cervera hem cedit un bidet portàtil al Museu d'Art Jaume Morera de Lleida i des del Museu de la Noguera ens ha cedit una Safa andalucina amb la inscripció "baraka" (benedicció). Aquestes peces les podreu veure en directe als respectius museus al llarg d'aquesta setmana.

Des del Museu de Cervera hem preparat una sèrie d'activitats que podeu veure al cartell adjunt i us animem a venir a celebrar aquest dia tan especial amb nosaltres!

Aquí us podeu descarregar el llibret de totes les activitat que s'han programat  des de la Xarxa de Museu de les Terres de Lleida i Aran.

← Tornar
© Museu Comarcal de Cervera · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU COMARCAL DE CERVERA Major, 115 · 25200 CERVERA, Lleida · Tel: 973 533 917
 · CONDICIONS DE COMPRA