L’actriu Gemma Germán presentarà el 51è Concurs de Vestits de Paper

Tel: 973 606 210
Museu Vestits de Paper
Museu Vestits de Paper -Ferrer i Busquets,90 · 25230 MOLLERUSSA, Lleida · Tel: 973 606 210

L’actriu Gemma Germán presentarà el 51è Concurs de Vestits de Paper

dijous 08 de desembre 2016

L’actriu catalana Gemma Germán, coneguda per les seves interpretacions en cinema, teatre i televisió, serà l’encarregada de conduir el proper 17 de desembre la gala de la 51a. edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper, la qual tindrà lloc a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. La vetllada inclourà també com a espectacle un concert en homenatge al títol de Capital de la Sardana 2016, que ostenta Mollerussa. El concert anirà a càrrec de Jordi Guixé, professor de tenora a l’Escola Municipal de Música i el pianista David Pradas, els quals interpretaran dues sardanes, entre elles la que s’ha estrenat enguany dedicada als vestits de paper, una interpretació que anirà acompanyada d’una colla sardanista que les ballarà in situ.

Les entrades per poder seguir en directe a la gala de la nit ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els preus, que es mantenen respecte a fa sis anys,  s’han fixat en 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea. 

Així mateix, enguany s’ha tornat a promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals s’ha volgut fer un descompte especial en l’entrada per a grups, que tindrà un preu de 20 euros enlloc dels 30 de l’entrada general.

← Tornar
© Museu Vestits de Paper · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Museu Vestits de Paper -Ferrer i Busquets,90 · 25230 MOLLERUSSA, Lleida · Tel: 973 606 210