Inlingua Lleida trasllada les seves classes d’idiomes a quasi un miler de cases

Tel: 973 240 716
INLINGUA Rovira Roure, 9 · 25006 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 240 716

Inlingua Lleida trasllada les seves classes d’idiomes a quasi un miler de cases

dimecres 01 de abril 2020
Inlingua Lleida trasllada les seves classes d’idiomes a quasi un miler de cases
Inlingua Lleida trasllada les seves classes d’idiomes a quasi un miler de cases
Inlingua Lleida trasllada les seves classes d’idiomes a quasi un miler de cases

Tot i el confinament pel coronavirus, Inlingua Lleida manté plenament la seva activitat. Les classes dels 139 grups d’Inlingua Lleida d'anglès, francès i alemany que s'impartien fins mitjans de març de manera presencial s'han traslladat al domicili dels nostres estudiants i s'imparteixen ara de manera online amb el mateix mètode Inlingua.

Així ho explica Charlotte Sorensen, directora de l'escola internacional d'idiomes Inlingua de Lleida: “la pràctica totalitat dels nostres 1000 alumnes segueixen les classes online amb el mètode Inlingua a les seves cases i amb el mateix professor, grup i hora que tenien. Al principi vam haver de treballar molt per a adaptar-nos a la nova situació i poder utilitzar el mètode Inlingua presencial en forma online com han fet la resta d'escoles Inlingua d'Espanya, però l'esforç ha valgut la pena perquè la nostra proposta ha estat molt ben acollida pels nostres alumnes. Entre ells, hi ha un bon nombre d'adults que compaginen el seu estudi en idiomes amb el treball majoritàriament també online. També han respost molt bé els nens i joves, que suposen que suposen un percentatge altíssim dins de la nostra escola”, assenyala.

Les classes, a Inlingua Lleida, no s'han interromput així; els alumnes continuen avançant i les famílies valoren positivament la mesura, perquè el manteniment de les sessions lectives permeten estructurar horaris, mantenir hàbits i trencar la monotonia del dia. Així, entre altres comentaris, ens arriba el de Luis, alumne d'onze anys “me lo paso muy bien en las clases, veo que mis compañeros y el profesor están bien y sigo aprendiendo un montón”. Isabel, la seva mare, és clara “mi hijo espera impaciente a que lleguen el día y la hora de las clases”. Montse, també mare, destaca igualment el valor de la decisió presa per Inlingua Lleida: “és una molt bona iniciativa aquesta que ha adoptat Inlingua Lleida. Els nens s’ho passen d’allò més be”. I Gladys, igualment, considera que Inlingua Lleida actua amb una “excelente estrategia para poder continuar”.
Els comentaris són tots molt positius, però, el més important és l'esforç del professorat i l'avantatge competitiu que seguir amb les classes atorga als alumnes: ”el confinament acabarà tard o d’hora i els nostres alumnes estaran un cop tot torni a la normalitat molt més preparats pels desafiaments d'un futur en el qual els idiomes són decisius. Vull, això sí, donar les gràcies a tots els nostres professors alumnes i a les famílies per seguir amb nosaltres malgrat les preocupacions que tenim aquests dies. Sense l'esforç dels nostres professors i la confiança dels alumnes res d'això seria possible”, explica la directora d’Inlingua Lleida, Charlotte Sorensen.

← Tornar