Nou horari d'estiu al Castell dels Templers de Lleida

Nou horari d'estiu al Castell dels Templers de Lleida

dimarts 25 de juny 2024

Des d'aquesta setmana i fins al 15 de setembre, el Castell dels Templers de Lleida obrirà de 9 h a 14 h, de dimarts a diumenge, adaptant-se així a l'horari d'estiu. També es reprogramaran algunes visites guiades per evitar les hores més caloroses.

Les visites guiades dels caps de setmana, una de les activitats més populars del Castell, es faran a les 10.30 h en lloc de les 12 h. La visita dinamitzada "Templer per un dia" es farà a les 11 h en lloc de les 12 h.

Pel que fa a les "Nits del Temple", aquestes es realitzaran tots els dijous de juliol i agost a les 21 h, excepte el 25 de juliol i el 15 d’agost. Aquestes visites nocturnes, així com les nits musicals i narracions d’històries, permeten gaudir de l’entorn del castell i descobrir el patrimoni templer de la ciutat, oferint unes de les millors postes de sol. Cal fer reserva prèvia d'aquestes visites al Castell de Gardeny o a l'Oficina de Turisme.

'L'Estiu en Viu' al Castell

El Castell dels Templers acollirà durant aquest estiu dos concerts inclosos en el programa "Estiu en Viu" de la Paeria, que ofereix activitats per a totes les edats en escenaris singulars de la ciutat.

28 de juny a les 21 h: "Música Cristiana, Safari i Àrab en l'edat mitjana" amb Gorka Bartolomé Anguita.
25 de juliol a les 21 h: Concert "KR.3 De l'oblit a l'escenari" de Krregades de Romanços.

A més, el dissabte 29 de juny a les 11.30 h, l'Associació Cultural Castell de Gardeny presentarà el llibre "El secret de l'Alba".

El Castell dels Templers ha rebut un total de 11.000 visitants en només mig any, una xifra molt superior a la de l'any passat per aquestes dates.

← Tornar
© El Castell Templer de Gardeny · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EL CASTELL TEMPLER DE GARDENY Turó de Gardeny s/n LLEIDA · Tel: 973 271 942