Exposició 'Retalls i Colors' de l'artista Marina Dalmau

Tel: 973 140 874
ESPAI MACIÀ Plaça Ramon Arqués, 5 · 25400 LES BORGES BLANQUES, Lleida · Tel: 973 140 874

Exposició 'Retalls i Colors' de l'artista Marina Dalmau

divendres 03 de agost 2018
Cartell de l'exposició 'Retalls i colors' de l'artista Marina Dalmau.

 

L'exposició 'Retalls i Colors' de l'artista Marina Dalmau es podrà visitar del dia 3 d'agost a les 20h, hora de la inauguraciófins al 26 d'agost.

El dia de la inauguració, gràcies a l'empresa Red Flavors, es farà un 'Maridatge atípic', una activitat gastronòmica que pretén unir l'art i gastronomia, dues potències molt fortes per tal de donar a conèixer grans proeses del territori tant de patrimoni cultural/artístic com gastronòmic/ turístic. No us ho podeu perdre!

A més a més l'obra de la sra. Dalmau tracta sobre el collage, composicions de retalls de roba, papers, fils, teles i tot el que creu que hi pugui 'casar' bé. Llavors ho uneix tot amb 'massilla', afegint volums i gruixos diferents per donar-hi el seu estil personal, el COLOR. Li encanten els colors, però com tot, hi ha èpoques, que són més vius, més clars, blancs o negres, com la vida.

En les seves obres hi ha sempre un denominador comú, que són les menines. De totes les mides, formes i colors! I, també, s'identifica amb els galls, en diferents versions.

Per més informació: https://www.facebook.com/events/984466951724834/

ENTRADA GRATUÏTA!

Organitza: 
Red Flavors
Espai Macià

Hi esteu tots convidats!

← Tornar
© Espai Macià · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ESPAI MACIÀ Plaça Ramon Arqués, 5 · 25400 LES BORGES BLANQUES, Lleida · Tel: 973 140 874