Exposició 'Menines' a l'Espai Macià

Tel: 973 140 874
ESPAI MACIÀ Plaça Ramon Arqués, 5 · 25400 LES BORGES BLANQUES, Lleida · Tel: 973 140 874

Exposició 'Menines' a l'Espai Macià

dijous 07 de febrer 2019
Cartell de l'exposició 'Menines'

La mostra s'inaugurarà aquest divendres, a les 20 hores, i s'allargarà fins el 3 de març.

La Sala Arts25400 de l'Espai Macià de les Borges acollirà, a partir d'aquest divendres 8 de febrer i fins al dia 3 de març, una exposició col·lectiva basada en les interpretacions que han fet diversos artistes de Las Meninas, la reconeguda obra de Velázquez.

L'exposició 'Menines' recollirà al voltant d'una quinzena d'obres artístiques, algunes d'elles molt reivindicatives, d'artistes lleidatans com Ermengol, Àngels Folguera, Neus Daura o Talamonte que han fet la seva particular reinterpretació de la creació.
També participaran altres artistes com Siuró, Rossend Ros, Maties Trepat, Juan Antonio Ferrer, Borlansa, Caballer, Jordi Conill, Sandoval, Anna Boria, Josep Pascual i Victor Pedra.

La mostra col·lectiva inclou tant pintures com escultures i és fruit d'un treball creatiu de mesos a proposta del Castell-Grup, una organització d'Os de Balaguer que ja va promoure l'exposició al Castell d'Os de Balaguer la passada primavera.

'Menines' s'inaugurarà a les 20 hores de divendres i inclourà un tast de productes de la terra per a tots els assistents.

Organitza: Ajuntament de les Borges Blanques / Espai Macià.

Us hi esperem!

← Tornar
© Espai Macià · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ESPAI MACIÀ Plaça Ramon Arqués, 5 · 25400 LES BORGES BLANQUES, Lleida · Tel: 973 140 874