Tancament preventiu de la instal·lació

Tel: 902 110 522
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522
Localització

Tancament preventiu de la instal·lació

divendres 10 de juliol 2020

Durant els últims mesos hem treballat per a dotar a Ekke Viding de mesures i protocols d’higiene i seguretat avalats per SGS, que ens han permès practicar l’activitat esportiva amb seguretat i gràcies a la col·laboració de tots vosaltres i de l’equip s’han complert correctament.

No obstant això, la situació sanitària de la nostra ciutat s’ha agreujat en els últims dies, per això, i considerant que la nostra màxima prioritat és fomentar i salvaguardar la salut de tots els que formem la família Ekke Viding (socis i treballadors), i de tota la població en general, hem pres la prudent decisió de tancar preventivament la nostra instal·lació.

Estarem atents a l’evolució de la situació i en permanent contacte amb tu, a través dels mitjans habituals, per comunicar-te les novetats que es produeixin i la data en què tornarem a obrir.

Perquè durant aquests dies puguis continuar practicant activitat física, tornarem a oferir-te classes en directe, i altres entrenaments ja gravats, a través de la pàgina web i les nostres xarxes socials, així com a la plataforma www.vidingencasa.es (accedeix amb el mateix email i contrasenya de la reserva de classes dirigides).

Pel que respecta a les quotes, no tens que preocupar-te, perquè no emetrem cap durant el període que romanguem tancats. En quant als serveis que ja han estat pagats i no gaudits, es podran reprendre des del moment de la reobertura. 

Des de la família Ekke Viding t'agraïm la teva comprensió i et demanem que continuïs amb les mesures de prevenció per a protegir-te a tu i als altres (ús de la màscara, distància de seguretat i rentada de mans).

 

← Tornar
© Ekke · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522