L'Ekke torna a obrir aquest divendres!

Tel: 902 110 522
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522
Localització

L'Ekke torna a obrir aquest divendres!

dijous 30 de juliol 2020
L'Ekke torna a obrir aquest divendres!

Ens alegra moltíssim comunicar que aquest divendres torna a obrir l’Ekke! I ho farà posant al nostre servei tots els seus espais: piscines, sala fitness, pàdel, circuit termal, cafeteria… I a partir de dilluns també podrem gaudir de les activitats dirigides, ja que han preparat un horari especial d’agost per entrenar amb ells i, alhora, divertir-nos!
Donat que han de controlar l’aforament, s'ha de reservar plaça, tant a la piscina exterior com a la classe que vulguem fer, mitjançant el sistema de reserves al qual s’accedeix per la web ekke.cat o a l’app d’Ekke. Per tant, reprenen l’activitat amb totes les mesures de seguretat que ens atorga el segell SGS que verifica i certifica que compleixen estrictament amb tots els protocols d’higiene i desinfecció, així com moltes altres mesures que consideren importants per augmentar la protecció dels socis i sòcies, també aplicarem perquè puguem gaudir de l’Ekke amb la màxima tranquil·litat.

El seu compromís des del principi d’aquesta pandèmia és protegir, per damunt de tot, la nostra salut i contribuir a què segueixi millorant la situació a Lleida. Per això, ens demanen que, tal com fan ells, ctuem amb la màxima prudència i responsabilitat. Agraeixen molt la nostra col·laboració a l'hora de seguir les recomanacions, les quals ens ajudaran a minimitzar qualsevol risc, com ara l'ús de la mascareta dins la instal·lació; rentar-se sovint les mans abans i després de fer servir el material i mantenir la distància amb els demés.

Ens retrobem a l’Ekke aquest divendres, amb unes ganes immenses de veure’ns i de sentir-nos novament acompanyats!

← Tornar
© Ekke · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522