L’Ekke s’integra al grup Viding, que n’assumeix totes les accions

Tel: 902 110 522
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522
Localització

L’Ekke s’integra al grup Viding, que n’assumeix totes les accions

dimecres 12 de febrer 2020
L’Ekke s’integra al grup Viding, que n’assumeix totes les accions

El gimnàs Ekke, el més gran de Lleida, s’ha integrat al grup Viding, un dels punters a Espanya del sector del fitnes, que ha assumit la titularitat del cent per cent de les accions de l’empresa (Gimnàs Lleida) a través d’un acord firmat ahir. El traspàs de la totalitat del capital s’ha segellat després que l’últim ple de la Paeria donés llum verda a l’operació, ja que l’Ekke és un equipament esportiu de concessió municipal.

El canvi de propietat no comportarà cap modificació en l’equip encarregat del centre ni a la direcció, que continuarà exercint Pep Castarlenas. A més, aquest passarà a ser membre del comitè de direcció de Viding, que compta amb quatre gimnasos més: dos a Sevilla i un a Madrid Tarragona.

Castarlenas va declarar a aquest diari que la integració en aquest grup està motivada “perquè el sector del fitnes creix molt ràpidament i al formar part d’un grup potent resulta molt més fàcil executar les innovacions i millores que cal anar fent”. L’Ekke compta amb 8.000 abonats –als quals va notificar ahir mateix l’acord amb Viding–, factura més de cinc milions d’euros a l’any i el titular continuarà sent l’empresa Gimnàs Lleida, encara que amb totes les accions en mans de Viding. Fins ara, l’accionista majoritari era la constructora Benito Arnó, que en va assumir el control el 2004 a través d’una ampliació de capital efectuada precisament per finançar la construcció del gimnàs Ekke.

Aquest centre es va inaugurar el mes de juliol del 2007 i compta amb una superfície de més de 8.000 metres quadrats. Entre altres instal·lacions, disposa d’un gimnàs amb equips d’última generació, dos piscines climatitzades i una altra d’exterior, tres sales per a activitats dirigides, un spa amb circuit termal, cinc pistes de pàdel, solàrium i una pista poliesportiva exterior.

L’ajuntament va adjudicar l’any 2002 la construcció en règim de concessió per cinquanta anys en un solar municipal d’una hectàrea a l’entorn del Camp d’Esports, a la zona que abans ocupaven les piscines i la Casa de l’Esport. Gimnàs Lleida va haver de finançar a canvi les piscines del Secà de Sant Pere i del barri de Cappont.

← Tornar
© Ekke · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EKKE Av. Rovira Roure, 41-43 · 25006 LLEIDA · Tel: 902 110 522