PILATES

Tel: 973235884 - 649960759
Ilersalut VILA ANTONIA, 8 BAIXOS · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973235884 - 649960759

PILATES

MAT (TERRA) STUDIO( REFORMER, CADIRA,ETC.)

PILATES MAT ( TERRA) PILATES STUDI ( Reformer, Cadira, Barril...)

Que és el Pilates.?

La tècnica de Pilates és una forma d'entrenament físic que busca l'equilibri del cos. No busca com a objectiu principal desenvolupar els grans grups musculars, més aviat busca l'activació i enfortir la musculatura més profunda (estabilitzadors) amb moviments integrants a l'exercici que ens donin més estabilitat articular.

Qui pot fer Pilates...?

Qualsevol persona pot trobar guanys a la seva mesura, no importa l'edat, capacitats físiques o nivells de flexibilitat, elasticitat que es tingui. Aplicats a la rehabilitació integra moderns coneixements en medicina, fisioteràpia i biomecànica, l'entrenament amb Pilates, el resultat és un sistema dinàmic per la rehabilitació i prevenció de lesions, abordar molèsties com l'osteoporosi, mal d'esquena o tantes altres derivades de la mala postura.

Quins beneficis aporta el Pilates...?

  • Ajuda a desenvolupar aspectes físics com la Força, Flexibilitat –Elasticitat A.D.M, coordinació, Resistència ,Tonifica tot el cos. 
  •  Increment consciència corporal, Sensació benestar , Qualitat de vida ,Millora postural i alineació dels segments corporals, Estilitza La imatge, .
  • Modalitat útil per l'abordatge complementari de les lumbàlgies i les hernies discals, Millora la propiocepció i equilibri

Quines opcions tinc.?

Pots practicar dues disciplines Mat Pilates o Estudi Pilates. Mat Pilates es realitza a terra amb guixoneta i petits aparells, les sessions són en grups reduïts de 4-6 persones. Estudi Pilates es realitza amb màquines específiques, Reformer, chair, Barrel, estan proveïdes d'unes molles que proporcionen una resistència assistida o resistida amb l'objectiu d'aconseguir l'execució correcta dels moviments específics de la disciplina. També es practica a terra una bateria d'exercicis. Estudi Pilates forma part d'un entrenament individual segons  patològiques o requeriments físics de la persona.

 

 

 

← Tornar
© Body Studio Salut. · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Ilersalut VILA ANTONIA, 8 BAIXOS · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973235884 - 649960759