ENTRENAMENT ESPORTIU

Tel: 973235884 - 649960759
Ilersalut VILA ANTONIA, 8 BAIXOS · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973235884 - 649960759

ENTRENAMENT ESPORTIU

Ciclisme, Runnig, Triatlón, Personal.

https://www.trainingpeaks.com/coach/manelteres

ENTRENAMENT: https://www.trainingpeaks.com/coach/manelteres

Desde ILERSALUT volem que sentis la nostra presència de forma freqüent; volem que ens vegem les cares i que parlem de tot el que t'inquieta i et preocupa del teu entrenament, perquè és important parlar.
Si la distància o l'agenda és un problema podem buscar alternatives, però no volem renunciar a un principi que creiem és fonamental. L'excepció no es pot convertir en regla.
Per que entrenar és molt més que fer el que posa en una fulla excel, hem decidit substituir l'enviament d'un email per entrevistes actives i freqüents, tenir una plataforma( trainingpeaks, WKO5), on tenir tots els teus objectius i entrenaments organitzats, perquè la comunicació flueixi de manera lliure i sentir-te acompanyat/da en la teva tasca i el seu d'acompliment.

  • Planificació:

Per que tenir un pla és millor que no tenir-ho. Per que sense objectius no pot haver-hi pla.
Deixa'ns ajudar-te a establir-los i aconseguir els teus reptes; a la teva mesura, amb els teus mitjans , amb el temps que ens deixis.
Un pla d'entrenament és un procés que et que crea un copromis amb la practica de l'esport. L'alternativa és l'intermitencia, o la practica , que sol ser insuficient per als grans avantatges que ofereix fer esport.

  • Control: Trainigpeaks,wko5.

Comptem amb les ultimes tecnologies per poder fer un diagnòstic freqüent i precís del teu estat de forma física i ajustar més càrregues de manera precisa.
Som pioners en l'ús de la potència, la Electromiaografía i la valoració fisiològica de les càrregues perquè el teu temps emprat sigui de màxima utilitat.

  • Acompanyament:

D'acord a la nostra experiència, els factors que envolten a l'entrenament són el que habitualment impedeixen aconseguir l'objectiu: lesions, interferències laborals o familiars .
Permet-nos ajudar-te en què les dificultats no t'impedeixin fer el que vols, l'esport com a enzim de vida sana, productiva i feliç.

 

← Tornar
© Body Studio Salut. · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Ilersalut VILA ANTONIA, 8 BAIXOS · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973235884 - 649960759