La Temporada de Teatre augmenta l’assistència de públic per segon any consecutiu

Tel: 973 310 731
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731
Localització

La Temporada de Teatre augmenta l’assistència de públic per segon any consecutiu

dimarts 06 de febrer 2018

La Temporada de Teatre de Tàrrega 2017 – 2018, organitzada per la Regidoria de Cultura, ha registrat un 62% de mitjana d’assistència de públic, un augment significatiu en relació al 51% de l’edició anterior. A més, comparant les xifres amb les del cicle de fa dos anys, la mitjana d'ocupació ha crescut 20 punts percentuals. Paral·lelament, d'octubre a febrer, la programació ha atret un total de 2.826 espectadors, fet que suposa un augment del 25% en relació a les 2.262 localitats comptabilitzades la temporada anterior. Val dir que enguany s’han ofert 9 muntatges, un més que en l’edició anterior.

Increment de venda d’abonaments

L’ascens de públic de la temporada teatral de Tàrrega també queda certificat pel balanç d’abonaments venuts, amb un increment del 12,5% (un total de 99 abonaments). La tendència pel que fa a abonaments s’ha mantingut en alça constant des de l’any 2012, quan se’n van despatxar 48. Així, en comparació a 5 anys enrere, la Temporada de Teatre de Tàrrega ha duplicat el nombre d’abonaments venuts.

Les T de Teatre, la proposta amb més públic

Dels muntatges que han integrat la Temporada de Teatre 2017 – 2018, han gaudit de major assistència l’espectacle “E.V.A.” de les T de Teatre (531 espectadors); la nova versió d’“ART” amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva (527 espectadors); i la “DOLCE VITA” del Mag Lari (429 espectadors). El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha afirmat que les dades exposades consoliden l’atractiu de la programació d'arts escèniques impulsada des del consistori. “El creixement en la fidelització de públic és constant i cada vegada són més els qui opten per adquirir els abonaments de temporada”. A banda dels descomptes habituals, la Regidoria de Cultura també ha posat a la venda localitats a 5 euros per a menors de 18 anys “amb l’ànim que la gent jove adquireixi l’hàbit d’anar al teatre”, ha dit Raül Palacios.

Roger Coma i Abel Folk han posat el colofó

La sàtira política “L’Electe”, protagonitzada per Roger Coma i Abel Folk, tancà el passat dissabte 4 de febrer la programació, la qual ha conjugat grans èxits de la cartellera actual amb propostes més innovadores i d’avantguarda. Entre aquestes ha destacat la peça de teatre de prop de Meriyanes Produccions, la qual s’escenificà a les Sales Nobles del Museu Comarcal de l’Urgell. La dansa ha estat un altre dels al·licients de la mà de la coreògrafa Camille Hanson. Aquesta ha estat l’edició número 23 de la Temporada de Teatre de Tàrrega, una de les més veteranes de les terres de Lleida.

← Tornar
© Teatre Ateneu de Tàrrega · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731