La Temporada de Teatre de Tàrrega sensibilitza contra la xacra de la violència de gènere

Tel: 973 310 731
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731
Localització

La Temporada de Teatre de Tàrrega sensibilitza contra la xacra de la violència de gènere

dimecres 24 de octubre 2018

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua aquest dissabte 27 d’octubre de la mà del tàndem format per Agnès Mateus i Quim Tarrida. La companyia oferirà la peça titulada “Rebota, rebota y en tu cara explota”, la qual transmet una ferotge denúncia contra la xacra de la violència de gènere. Emmarcat dins les noves tendències escèniques, el muntatge també planteja al públic una aguda reflexió sobre la passivitat amb què reacciona la societat davant aquests fets. “Les dones no ‘perden’ la vida, a les dones les assassinen. Comencem a cridar les coses pel seu nom”. Així de clar s’expressen els creadors d’aquesta proposta teatral reivindicativa i demolidora amb què es vol dir “prou” a la violència masclista. “És hora de donar pas a l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc”, afirmen en la sinopsis de l’obra. “Rebota, rebota y en tu cara explota” (Premi de la Crítica 2017 al millor espectacle de noves tendències) sortirà a escena a les 9 de la nit al Teatre Ateneu. A la vegada Tàrrega emmarca aquesta activitat dins la campanya “Digues Prou, No Estàs Sola” amb què la capital de l’Urgell sensibilitza la ciutadania per a eradicar la violència masclista.

Preu de l’entrada: 15 euros. Entrades a 5 euros per als menors de 18 anys. Tàrrega s’ha afegit als programes Escena 25 (que promou l’assistència de joves de 18 a 25 anys) i Apropa Cultura (que afavoreix la integració social mitjançant l’accés als espectacles de teatre i la música). Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat

24 edicions del cicle teatral estable de Tàrrega

La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida. Fins al proper mes de febrer ofereix 9 espectacles de diferents gèneres i formats, on sobresurten altres propostes com “Fairfly” o “Escape Room”. També s’ha accentuat la presència d’obres de compromís social. En aquest sentit, la temporada paral·lela d’espectacles infantils programada per Fundació La Xarxa també oferirà el diumenge 28 d’octubre (6 tarda, Ateneu) la peça “Hannah dels tres països” d’Iguana Teatre. La proposta, en gira dins la Xarxa Alcover, vol conscienciar els infants sobre el drama de les persones refugiades, i ho fa en format de conte.

← Tornar
© Teatre Ateneu de Tàrrega · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731