La comèdia “Espacio disponible” de Perigallo Teatro, propera cita del cicle escènic de Tàrrega

Tel: 973 310 731
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731

La comèdia “Espacio disponible” de Perigallo Teatro, propera cita del cicle escènic de Tàrrega

dimarts 20 de novembre 2018

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua el diumenge 25 de novembre amb el muntatge “Espacio disponible” de la companyia avilesa Perigallo Teatro. Es tracta d’una comèdia càustica que reflexiona sobre la vida en parella durant l'edat madura. Alhora entrecreua l'epopeia íntima de la parella protagonista amb la dels refugiats que abandonen els seus països, plantejant a l’espectador interrogants sobre la societat actual. Perigallo Teatro, grup que acostuma a representar textos propis, defensa el romanticisme i denuncia al mateix temps xacres socials com l’afany de lucre. “Espacio disponible” esdevé una obra sensible, construïda amb vis poètica i tendresa. La Regidoria de Cultura ha inclòs la proposta de Perigallo Teatro dins el cicle escènic arran del gran èxit obtingut en diferents sales i festivals d’arreu de l’Estat espanyol. La representació tindrà lloc a les 7 de la tarda, al Teatre Ateneu.

Argument

El temps s’ha aturat per a la Palmira i el Jenaro, un matrimoni de jubilats i inventors de trastos dignes del professor Franz de Copenhaguen. Però les seves vides rutinàries i monòtones es veuen sacsejades amb la visita del seu únic fill, cooperant de la Unió Europea, i la proposta d’anar a viure amb ell a Brussel·les. La visita desencadena en la parella un conflicte al voltant de la seva sensació d'inutilitat en aquesta societat del benefici. Preu de l’entrada: 15 euros. Entrades a 5 euros per als menors de 18 anys. Tàrrega s’ha afegit als programes Escena 25 (que promou l’assistència de joves de 18 a 25 anys) i Apropa Cultura (que afavoreix la integració social mitjançant l’accés als espectacles de teatre i la música). Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat

La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida. D’octubre a febrer s’ofereixen 9 espectacles de diferents gèneres i formats, on sobresurten altres propostes com “Fairfly” o “Escape Room”. També s’ha accentuat la presència d’obres de compromís social.

← Tornar
© Teatre Ateneu de Tàrrega · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731