El Teatre Ateneu examina el món de la parella amb la comèdia “Carinyo”

Tel: 973 310 731
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731
Localització

El Teatre Ateneu examina el món de la parella amb la comèdia “Carinyo”

dimecres 16 de gener 2019

Després del parèntesi nadalenc, la Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega reprèn la seva programació aquest dissabte 19 de gener (9 nit, Teatre Ateneu). Organitzat per la Regidoria de Cultura, el cicle d’arts escèniques proposa ara una peça que reflexiona sobre el món de la parella en clau de comèdia i alhora amb un to intimista. Es tracta de “Carinyo”, la darrera creació de la companyia valenciana Pérez & Disla. Aquest tàndem d’autors (Juli Disla Sanz i Jaume Pérez Roldan) apropen al públic un joc escènic al voltant d’un home i una dona units per l’amor que els protegeix però que al mateix temps els aïlla del món exterior.

Partint de situacions quotidianes, es desgranaran llums i ombres de les relacions sentimentals. El muntatge opta per una posada en escena minimalista, amb únicament els dos protagonistes interpretats per Sergio Caballero i Mireia Pérez. A més, i cercant la complicitat del públic, els espectadors també podran seguir l’obra des de dalt l’escenari, envoltant els dos intèrprets. “Carinyo” constitueix una nova fita en la trajectòria de Pérez & Disla, en la qual també es troba “La gent”, exitós muntatge que es va poder veure a FiraTàrrega fa uns anys.

Pérez & Disla defineixen així l’obra: “Teatre en estat pur amb dos actors, dues cadires, un text i res més, res més que pensar que estant parlant de tu tota l’estona. Un text que parla de tot sense concretar res i per això es torna universal. ‘Carinyo’ no tracta sobre el fracàs de l’amor, ni del seu triomf. Aborda la capacitat i la dificultat que tenim per unir-nos, per lluitar junts per allò en què creiem”.

Preu de l’entrada: 20 euros. Preu per a persones menors de 18 anys: 5 euros. Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat. La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida. S’hi apleguen diferents gèneres i formats dins les arts escèniques.

Les properes cites arribaran el 2 de febrer amb el muntatge “El metge de Lampedusa”, realisme en estat pur sobre el drama dels refugiats; i el 24 de febrer amb la comèdia “Escape Room”, encapçalada per Joel Joan.

← Tornar
© Teatre Ateneu de Tàrrega · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Teatre de Tàrrega Pl. Sant Antoni, 1 · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973 310 731