La Zona Alta de Lleida, "Més oberta que mai"!

Tel: 609 854 072
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072

La Zona Alta de Lleida, "Més oberta que mai"!

dijous 30 de juliol 2020
La Zona Alta de Lleida, "Més oberts que mai"!

L'Associació de Comerciants de la Zona Alta de Lleida es mobilitza davant de la situació en què vivim i llença una campanya amb la intenció de comunicar a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació, que estan més oberts i actius que mai, oberts a adaptar-se i a superar les dificultats amb iniciativa i proactivitat.

L'associació de comerciants de la zona alta de Lleida està formada per una diversitat d'establiment entre comerços, restauració i serveis de tota mena.

La campanya "MÉS OBERTS QUE MAI" té com a objectiu comunicar que els comerciants de la zona alta de Lleida es posen a disposició dels seus clients per adaptar-se a les circumstàncies actuals oferint solucions a mida tant pels clients de Lleida com d'altres poblacions i comarques.

Per fer front a les dificultats actuals, s'ha habilitat un directori a la web www.zonaltalleida.com amb la finalitat de facilitar el contacte. En ell trobaran les empreses i serveis de Zona Alta estructurada per categories, serveis, comerços, i restauració.

Principals serveis que s'ofereixen:

  • RECOLLIDA A ESTABLIMENT
  • ENTREGA A DOMICILI
  • VENTA PRIVADA
  • ADAPTACIÓ HORÀRIA PER LA CITA PRÈVIA.
  • ATENCIÓ I VENDA TELEFÒNICA / ON-LINE.

Nou Pla Estratègic per l'últim trimestre

L'associació de comerciants de la zona alta de Lleida està treballant de manera activa en un pla estratègic a curt i mig termini que doni visibilitat i eines als seus associats per fer front a un present i futur immediat que es presenta incert i que obliga el comerç tradicional a adaptar-se a una nova realitat per poder sobreviure.

En les pròximes setmanes seguirem informant de les accions de promoció i novetats així com la presentació del pla estratègic de l'associació de comerciants de la zona alta de Lleida.

← Tornar
© Zona Alta Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Zona Alta Lleida Plaça Ricard, Vinyes, 11 · 25006 LLEIDA · Tel: 609 854 072