Avís legal

Tel: 973 228 960
GRUP ROMERO POLO Comerç, 2 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 960
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web GRUP ROMERO POLO —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de GRUP ROMERO POLO , bé de societats del grup al qual GRUP ROMERO POLO pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web GRUP ROMERO POLO és propietat exclusiva de GRUP ROMERO POLO i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web GRUP ROMERO POLO és de GRUP ROMERO POLO o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de GRUP ROMERO POLO o dels seus proveïdors.

GRUP ROMERO POLO i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de GRUP ROMERO POLO són marques protegides per GRUP ROMERO POLO . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de GRUP ROMERO POLO (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de GRUP ROMERO POLO constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

GRUP ROMERO POLO es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, GRUP ROMERO POLO es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de GRUP ROMERO POLO com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i GRUP ROMERO POLO no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. GRUP ROMERO POLO no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de GRUP ROMERO POLO .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que GRUP ROMERO POLO inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que GRUP ROMERO POLO no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a GRUP ROMERO POLO no implica que GRUP ROMERO POLO l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de GRUP ROMERO POLO es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup GRUP ROMERO POLO.

GRUP ROMERO POLO exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de GRUP ROMERO POLO o de webs de tercers.

GRUP ROMERO POLO no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de GRUP ROMERO POLO.

El contingut del web de GRUP ROMERO POLO únicament és aplicable a territori espanyol.

GRUP ROMERO POLO garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de GRUP ROMERO POLO. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de GRUP ROMERO POLO , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de GRUP ROMERO POLO enviant un e-mail a: rsistere@gruporomeropolo.com

© GRUP ROMERO POLO · Tots els drets reservats · Avís legal ·
GRUP ROMERO POLO Comerç, 2 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 960