'Marxando' un #Gastrosarao pel senyor novembre!

Tel: 686 801 487
Gastrosaraus by Red Peppers
Gastrosaraus by Red Peppers Ctra. Vella, 32 · 25241 GOLMÉS, Lleida · Tel: 686 801 487

'Marxando' un #Gastrosarao pel senyor novembre!

divendres 11 de maig 2018
Maridatge Atípic de Red Flavors, #Gastrosarao

Càlida i ben elegant arriba la tardor, i amb ella l’època perfecta per continuar amb la nissaga dels #MaridatgesAtípics by Red Flavors.

Com? Que després de tantes edicions encara no saps què són els Maridatges Atípics by Red Flavors? Tranqui doncs, que t’ho expliquem amb un segon!

Red Flavors sempre ens agrada fer possible l’impossible. Així que des de ja fa uns quants mesos llargs que vam començar a casar productes gastronòmics de proximitat elaborats a les terres de Ponent, amb art&stes d’aquesta mateixa província.

L’objectiu? Fer aparèixer als mapes el nostre territori i donar a conèixer les grans relíquies lleidatanes. Idees vermelles, vaja. O una simbiosi poc comuna i molt vermella, oberta a tothom i a tot don, en resum. Així doncs, aquest cop els protagonistes del proper #MaridatgeAtípic seran: els olis de Raig d’Arbeca, la mel de Bee Happy, la carn de porc ecològica de Trassa carns i els destil·lats  Gabarró i Feixa, que voldran mostrar el seu amor real i sincer que tenen cap a les sabates artesanes fetes per l’Olga, d’Oncredule sabates.

QUÈ HE DE FER I SABER SI EM VULL APUNTAR AL SARAO? 

Guardar-te el dia 10 de novembre i venir ben guapo/a les 21:00 h al restaurant el Drac dels Omellons, amb prèvia reserva al restaurant, clar! Recordem que les places són limitades, i amb un aforament màxim per a 30 persones.​

El preu per persona serà de 35€, ja que a més, tindrem el gran plaer de sopar el menú degustació de la Mostra Gastronòmica de Les Garrigues, cuina de territori i de proximitat del mateix restaurant (el Drac), que consta d’aperitius, primers plats, segons plats i postres, amb vi, aigua i pa artesanal inclòs.
Després de tot el ‘tinglao’ que haurem muntat, heu de saber que tindreu l’oportunitat de comprar al nostre #MarketPlace tot el que heu vist i provat!

Fàcil oi? Va doncs, que ja no ens enrotllem més. Ens veiem el dia 10 de novembre a les 21:00h si Déu vol!

· RESERVES:
· 973 156 158 / 622 22 89 88 (Whatsapp)
· restaurant@eldrac.cat / hola@redflavors.cat 

· MÉS INFORMACIÓ:

- Xarxes socials: (Facebook&Instagram).

- Contacte: gemma@redflavors.cat & telèfon 686 801 487 (Gemma).

← Tornar
© Gastrosaraus by Red Peppers · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Gastrosaraus by Red Peppers Ctra. Vella, 32 · 25241 GOLMÉS, Lleida · Tel: 686 801 487
 · CONDICIONS DE COMPRA