Arriba el #Gastrosarao més fashion de Red Flavors!

Tel: 686 801 487
Gastrosaraus by Red Peppers
Gastrosaraus by Red Peppers Ctra. Vella, 32 · 25241 GOLMÉS, Lleida · Tel: 686 801 487

Arriba el #Gastrosarao més fashion de Red Flavors!

dimecres 02 de octubre 2019
Cartell GastroSarao Arbeca | 191019

Qui digui que una jaqueta texana i una llesca de pa amb tomàquet i oli d'oliva verge extra NO es poden casar és que no ha vingut a cap dels nostres Gastrosaraos!

Gastrosarao Arbeca | 19 d'octubre a les 21h

Seguim cap a bingo senyors i senyores! Ens agrada la jarana, i més si hi ha manduca de la bona! (I de Lleida!) El pròxim 19 d'octubre a partir de les 9 de la nit tenim el 2n. sarauet 'fashion' d'Arbeca... I què vol dir això?

  1. Que tenim una super esdeveniment gastronòmic en un espai brutal! La Oleoteca Raig d'Arbeca.

    GastroSarao Arbeca | Octubre 2019
     

  2. Que tenim un super 'cartelón' que promete #MuyMucho
    Amb 13 productors i restauradors participants i diferents col·laboradors, TOTS amants del producte de proximitat, talent local i de les Terres de Lleida.
  3. Els dissenyadors de moda Cocolebrel & Vestim Segarra i estilista @Maariaacd convidats casaran els seus 'looks' de nova col·lecció Tardor - Hivern amb les propostes gastronòmiques dels 13 productors/restauradors convidats. I el 'show' no acaba aquí no... L'escola de ball de Mollerussa Sonsoran ens delectarà amb exhivicions i tallers de ball per animar el cotarro ;)

    Cartell Gastrosarao Arbeca Octubre 2019

Si cliqueu l'enllaç de cada participant, podreu trobar més informació sobre cada un d'ells (Molt top tots! ;):

Dins del sarauet tindrem  degustacions de producte, soparet de tapeo, desfilada de moda, maridatge atípic, exhivicions de ball però, com funciona tot això?

FUNCIONAMENT:

  • Cada productor presentarà una o varies propostes gastronòmiques 'estil tapeo' amb el seu producte incorporat (Les propostes les penjarem a les nostres xarxes socials durant la setmana de l’esdeveniment).
  • Amb l'entrada (3€) inclourem una petita sorpresa i una beguda per tots els assistents! [Els nens menors de 12 anys, entrada gratuïta].
  • Cada tiquet degustació valdrà 1 € i es podran comprar in situ el mateix dia o bé per anticipat. Facilitarem també un fulletó amb informació rellevant i les propostes gastronòmiques dels mateixos productors/ restauradors.
  • Obrirem portes a les 21h. La desfilada de moda + Maridatge atípic & show es durà a terme a les 22h a la primera planta de l'edifici. Sobre les 23.30h (aprox) tindrem les exhivicions i tallers de ball a càrrec de Sonsoran a la 2a planta de la oleoteca Raig d'Arbeca.
  • Podreu llogar les copes (2€) al mateix punt d'informació. Import que se us retornarà al tornar la copa en bones condicions.
     

 

Més informació & reserva de tiquets (No obligatori):

Email | hola@redflavors.cat

Telèfon | 686 801 487 / 622 22 89 88 & També whatsapp!!!

I també a les nostres xarxes socials!

← Tornar
© Gastrosaraus by Red Peppers · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Gastrosaraus by Red Peppers Ctra. Vella, 32 · 25241 GOLMÉS, Lleida · Tel: 686 801 487
 · CONDICIONS DE COMPRA