On són les dones? Perspectives feministes sobre la història de l'art

Museu de Solsona Plaça Palau, 1 · 25280 SOLSONA, Lleida · Tel: 973 482 101

On són les dones? Perspectives feministes sobre la història de l'art

dimarts 12 de març 2019

El proper dia 19 de març a les 19h, Lluïsa  Faxedes, professora d’història de l’art contemporani de la Universitat de Girona, explicarà al museu de Solsona: 'On són les dones? perspectives feministes sobre la història de l’art'.

Les dones han estat presents i actives al llarg de la història de l’art de moltes maneres diferents, no només com a tema de les obres, però el propi discurs de la disciplina sovint les ha ignorat i ens ha fet pensar que no existien. En aquesta conferència ens plantejarem com podem escriure una nova història de l’art des d’una perspectiva feminista, que tingui presents els assoliments i les aportacions de les dones al llarg de tota la història de la creació artística.

L’organització d’aquesta xerrada compta amb el suport de l’Associació de Dones del Solsonès, una entitat comarcal que promou activitats de caire social i cultural per reivindicar el paper de la dona a la comarca del Solsonès. Una col·laboració que s’emmarca dins la voluntat estratègica per convertir el Museu de Solsona en un museu participatiu i socialment implicat.

← Tornar
© Museu de Solsona Diocesà i Comarcal · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Museu de Solsona Plaça Palau, 1 · 25280 SOLSONA, Lleida · Tel: 973 482 101