MÈSTRES, artesans o artistes?

MÈSTRES, artesans o artistes?

divendres 12 de abril 2019

"Mèstres, artesans o artistes?", és una mostra a on donar a conèixer les  tècniques de treball, materials i eines tradicionals en la construcció i ornamentació de les esglésies araneses.

Els artesans que les van fer possibles, ens han legat la seva obra i la seva manera de treballar… avui en dia, un Art. Gràcies a aquesta consideració és possible conservar i gaudir d'aquestes obres. Els professionals que durant tota la mostra ens acompanyaran són Glòria Coronas (escultora), Antoni Fernández (restaurador a "El Taller del Restaurador"), Cristina Thió (conservadora-restauradora a Chroma), Germán Martínez e Sergi Clos (forjadors Ass. AFOC), Carme Vicens (ceramista) i Montserrat Xirau (restauradora de teixis). També comptarem amb la col·laboració de Lluïsa Amenós, dra. en Història de l'Art, amb el film "El tresor dels Pirineus". Aquests professionals ens aproparan al treball d'aquells artesans o artistes del passat alhora que ens mostraran la seva manera de fer i entendre el seu ofici.

Voleu participar de la vida quotidiana dels artesans del passat? Apropeu-vos el divendres 19 d'abril a l'església de Sant Joan d'Arties!!!

Exhibicions, conferències i tallers durant tot el dia.

No us ho perdeu!!!

← Tornar
© Església de Sant Joan d'Arties · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Església de Sant Joan d'Arties Ctra. de Salardú · 25599 ARTIES, Lleida · Tel: 973 641 815