dPagès posa en marxa la seva nova web, que permet comprar online

Tel: 647 933 528
dpagès C/. Castell, 14 (Plaça del Ruc) · 25280 SOLSONA, Lleida · Tel: 647 933 528

dPagès posa en marxa la seva nova web, que permet comprar online

dimecres 28 de juny 2017

L'empresa d'Olius dPagès ha posat en marxa la nova pàgina web en què, a banda de tota la informació sobre l'explotació, inclou una secció per poder comprar porc ecològic online. D'aquesta manera, l'empresa productora de porc ecològic es posa al dia i facilita l'accés a un producte únic a les terres de Lleida amb la possibilitat de fer comandes per internet.

L'explotació de carn de porcí ecològica dPagès basa la seva qualitat en la selecció de raça, les instal·lacions, el maneig i la qualitat de vida dels porcs, a l'estar ubicada en un territori singular com és el Solsonès.

El porc alimentat amb pinso i farratge ecològic i les condicions de respecte a la salut i maneig de l’animal han fet que la carn produïda compti amb el segell ecològic del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. L'empresa va resultar finalista al 2015 en la categoria de jove emprenedor innovador en l’empresa agrària dels premis PITA d’Innovació Tecnològica Agroalimentària que lliura el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

← Tornar