El Centre Psico Lleida s'expandeix a Tàrrega amb l'obertura d'un nou espai

Centrepsicolleidacvidal
Centre Integral PsiCo Lleida Rambla Ferran 1, 5è 1a · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 805 948

El Centre Psico Lleida s'expandeix a Tàrrega amb l'obertura d'un nou espai

dilluns 18 de setembre 2023

Centre Psico Lleida, un destacat referent en l'àmbit de la salut mental i el
benestar psicològic, es complau a anunciar l'obertura del seu nou centre a
Tàrrega. La inauguració està programada per al pròxim 21 de setembre de 2023.

Aquest pas endavant emocionant és el resultat d'un compromís continu amb la
comunitat i la ferma creença sobre la importància de brindar serveis de salut mental d'alta qualitat al territori. El nou centre de Tàrrega representa una expansió significativa dels recursos disponibles per a aquells que busquen suport al seu benestar psicològic i emocional.

L'obertura d'aquest local permetrà a Centre Psico ampliar la vostra oferta de serveis, incloent-hi teràpia individual i familiar, assessorament psicològic, avaluació i tractament de trastorns emocionals, i programes de suport per al maneig de l'estrès i l'ansietat, com el Mindfulness i el Ioga, entre d'altres.

Cristina Vidal, fundadora i directora de Centre Psico, ha expressat el seu entusiasme per aquesta expansió: "Estem emocionats de posar la nostra experiència en salut emocional a disposició de la comunitat de Tàrrega. El nostre objectiu és proporcionar un espai càlid i còmode on les persones puguin trobar el suport psicològic especialitzat que necessitin i també sumar a Tàrrega nous serveis de benestar emocional dirigits a nens/es, adolescents i persones adultes, per això durem a terme activitats de coaching, mindfulness, ioga infantil i adults, espais de salut mental perinatal, etcètera." Aquesta obertura és una mostra del compromís de Centre Psico i Cristina Vidal amb el territori, apropant i fent més accessible el cura de la salut mental i el benestar emocional.

Convidem la comunitat local a unir-se a nosaltres a la inauguració el 21 de
setembre de 2023, on s'oferiran sessions informatives i l'oportunitat de
conèixer el nostre equip d'experts en salut mental.

Fundada per Cristina Vidal, llicenciada en psicologia amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la psicologia clínica, la clínica es dedica a proporcionar suport psicològic i emocional d'alta qualitat tant individualment, com a famílies. La missió de Centre Psico Cristina Vidal és promoure el benestar emocional i psicològic, ajudant les persones a superar els desafiaments de la vida i a viure una vida plena i satisfactòria.

← Tornar
© Centre Integral PsiCo Lleida. Cristina Vidal · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Centre Integral PsiCo Lleida Rambla Ferran 1, 5è 1a · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 805 948