Corre! El sorteig de skilbo acaba aviat!

Tel: 616 821 610
skilbo Complex de la Caparrella 97, CEEI Lleida Edifici 2 Mòdul 12 · 25192 LLEIDA · Tel: 616 821 610
Localització

Corre! El sorteig de skilbo acaba aviat!

dijous 11 de gener 2018

No et posis les mans al cap encara!

Encara tens fins el dia 15 de gener a les 23.59 per poder guanyar una de les 3 subscripcions Premium de skilbo valorades en 45€ cada una que sortegem.

 

Com ho pots guanyar?

Doncs sol necessites registrar-te a la nostra xarxa social, skilbo. Sortegem les 3 subscripcions entre tots els usuaris registrats que ofereixen habilitats.

 

En què consisteix aquesta subscripció?

T'interessa si vols oferir les teves habilitats o serveis a altres persones i guanyar diners. Es tracta de guanyar més visibilitat al nostre web que farà que aconsegueixis més visites al teu perfil personal de skilbo i per tant, que puguis tenir més activitat. Per exemple, apareixeràs a la pàgina principal de skilbo i als diferents motors de cerca, com les cerques per categoria, zona geogràfia i per paraula. I també et farem un publireportatge amb les habilitats que ofereixis.

 

Com és que fem aquest sorteig?

Volem dir adéu als reis mags i donar la benvinguda als enamorats, ja que és la nova categoria de skilbo fins a mitjans del proper mes.

 

Si encara no saps com funciona skilbo, ho pots veure en el següent enllaç molt ben explicat pels nostres companys de TV3

 

Que tinguis molta sort!

 

← Tornar
© skilbo · Tots els drets reservats · Avís legal ·
skilbo Complex de la Caparrella 97, CEEI Lleida Edifici 2 Mòdul 12 · 25192 LLEIDA · Tel: 616 821 610