Brodats Marina presenta vestits de Primera Comunió

Tel: 973 246 128
BRODATS MARINA Corts Catalanes, 2 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 246 128

Brodats Marina presenta vestits de Primera Comunió

dimecres 02 de maig 2018

 

Clàssics, informals, de princessa o mariner... L'època de les primeres comunions ha començat i Brodats Marina us convida a visitar la seva botiga i escollir la roba ideal per a l'ocasió. Fes d'aquest dia una celebració única i especial per al teu fill o filla! 

Els models per a l'ocasió 

La Lorena Martínez i en Gerard Pla, ambós de 10 anys, celebren la seva comunió aquest mes de maig i han estat els escollits per presentar els vestits que lluiran durant la celebració.

 

  • La Lorena, una nena de 10 i d'Alcarràs, portarà un vestit blanc de màniga curta i faldilla llarga. Els detalls, ja sigui el recollit del cabell o el cinturó, són de motius florals de color cru combinat amb rosa clar. Les mànigues també tenen un petit detall: un llaç de color rosa. 

 

 

  • El Gerard, campió de Catalunya i 5è d'Europa en Twirling (un esport que associa els moviments dels bastons classificats per categories (rotacions, llançaments, maneig general) així com els moviments de gimnàstica rítmica) ha vingut des de Benavent de Segrià per escollir un conjunt informal i modern per a la seva primera comunió. El conjunt consta de camisa blanca, americana color cru, pantalons d'un marró clar i sabates de color blau marí. Els detalls escollits han estat una corbata de color gris amb ratlles blanques i blaves, un mocador dels mateixos colors i un cinturó trenat de color cru combinat amb pell de color marró clar. 

 

Aquests i més vestits els trobareu a la nostra botiga. No dubteu en venir a veure'ns!

← Tornar
© Brodats Marina · Tots els drets reservats · Avís legal ·
BRODATS MARINA Corts Catalanes, 2 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 246 128