Aromes de can Rosselló celebra la 1a Edició de la Floració de la Lavanda

Tel: 653 292 553
AROMES DE CAN ROSSELLÓ Partida Sot de Fontanet, 25 · 25197 LLEIDA · Tel: 653 292 553

Aromes de can Rosselló celebra la 1a Edició de la Floració de la Lavanda

dimarts 05 de juny 2018

Aromes de can Rosselló, empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda en plena Horta de Lleida, engega aquest dissabte 9 de juny la “1a Edició de la Floració de la Lavanda”, un seguit d’activitats d’oci, gastronòmiques i culturals per a tota la família per celebrar la floració d’aquesta planta aromàtica que en aquesta època de l’any tenyeix del seu lila característic els camps.

El tret de sortida del cicle d’activitats és la “Fira Tasta i Artesania i Festa Infantil” durant la jornada del 9 de juny, una exposició i venda de productes artesans on, a més, es podrà fer un tast dels productes de proximitat i Km0.  El dilluns 11, es farà la “Nit de ioga&Lavanda amb Ekke”, una sessió nocturna de ioga enmig del camp d’espígol. El 12 de juny ua1 Lleida Ràdio traslladarà al camp la tertúlia “Un dia més”, per parlar de l’actualitat de la ciutat amb les associacions de veïns i barris.

Finalment, la nit del 13 es podrà gaudir d’un sopar a la fresca de la mà de David Molina, xef del restaurant Cràpula i la celebració d’aquest cicle d’activitats al voltant de la floració de la lavanda, acabarà el dissabte 16 amb l’acte solidari “Leucèmia Field Scape”, que destinarà tots els beneficis a la Fundació Carreras per lluitar contra la Leucèmia.

← Tornar