Manifesta el descontent de la gestió de les Administracions en aquesta crisi sanitària

CAMBRA DE COMERÇ DE LLEIDA Anselm Clavé, 2 · 25007 Lleida · Tel: 973 236 161

Manifesta el descontent de la gestió de les Administracions en aquesta crisi sanitària

divendres 10 de juliol 2020

Reunit el Comitè de Crisi de la Cambra Oficial de Comerç, Industria i serveis de Lleida, davant la situació actual d’agreujament de la situació sanitària i de crisi econòmica provocada pel COVID 19, vol posar de manifest el descontent de la gestió que des de les Administracions s’està duent a terme d’aquesta crisi sanitària .

La presa de decisions dels responsables han provocat una desconfiança i un neguit en els sectors empresarials i ciutadans lleidatans que els dificulta la presa de decisions. Aquest, no entén com s’ha aplicat un confinament perimetral que no garanteix una solució eficaç i aposta per microconfinaments selectius que permeten fer unes accions mes quirúrgiques i per tan mes efectives, sense afectar a la resta de l’activitat ciutadana i per suposat empresarial.

Un confinament domiciliari de la població del Segrià com s’està plantejant en alguns mitjans podria generar un impacte sobre els sectors empresarials i concretament sobre el comerç i l’hostaleria que provocaria el tancament definitiu de molts establiments.

Per aquesta raó el Comitè de crisi de la Cambra, juntament amb d’altres organitzacions està treballant en un pla de xoc de recuperació de l’activitat econòmica que presentarà el proper dilluns.

Lleida 9 de juliol de 2020.

Comitè de Crisi de la Cambra de Comerç de Lleida

← Tornar
© Cambra de Comerç de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CAMBRA DE COMERÇ DE LLEIDA Anselm Clavé, 2 · 25007 Lleida · Tel: 973 236 161