FOTOTERÀPIA FACIAL (IPL)/ PELL UNIFICADA I LLUMINOSA

Tel: 973 230 634
Centre d'Estètica Mèdica
CENTRE UNIMÈDIC Alcalde Rovira Roure 24, entlo. B · 25006 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 230 634
Localització

FOTOTERÀPIA FACIAL (IPL)/ PELL UNIFICADA I LLUMINOSA

FOTOTERAPIA IPL

Les cures i tractaments per a la pell que en l'actualitat podem trobar al mercat són centenars. El fet és que entre les diverses possibilitats que podem trobar avui dia, la fototeràpia amb dermoabrassió és una de les eleccions més recomanades si el que es busca és millorar la pell, aconseguir una fermesa, i eliminar el fotoenvelliment d'una manera altament efectiva en un temps relativament curt.

Generalment, aquest tipus de tècnica sol ser aconsellada especialment a persones que pateixen fotoenvelliment, algun tipus d'arrugues fines, plecs a la cara, o qualsevol forma d'hiperpigmentació. És a més un tractament recomanat per a persones amb patiments de seqüeles d'acne, queratosi seborreica, o marques a la pell.

Previament a la fototeràpia realitzarem una dermoabrassió amb punta de diamant. La dermoabrasió és un tipus d'exfoliació amb aparatologia que promet arribar fins a les capes més ocultes i profundes de la pell. Amb aquest tractament previ a la fototeràpia aconseguim que la pell estigui preparada per a la fototeràpia, que per mitjà de llum no invasiva estimula el col·lagen que té la pell. Es pot aconseguir així una regeneració dels teixits que afavorirà el rejoveniment cutani i millorarà l'aspecte de la dermis. A part de la seva acció cosmètica, la fototeràpia té efectes terapèutics perquè inhibeix la reproducció del bacteri causant de l'acne, disminueix les cicatrius i redueix la producció de greix.  

La fototeràpia millora l'aspecte de la pell en estimular el col·lagen. Els tractaments no invasius amb llum poden ser útils per combatre l'acne o atenuar les marques cutànies i aconseguir un efecte més lluminós de la pell.

Acció Rejoveniment facial.
La font de llum per rejoveniment cutani té una emissió de llum. L'efecte d'aquesta font de llum és generar noves fibres de col·lagen, mitjançant activació dels fibroblasts. Es corregeixen discromies, es tonifica i es corregeixen arrugues fines. 
S'aconsegueix un augment en l'oxigenació del teixit cutani, provocant un canvi en l'aspecte general del teixit. Potencia a la millora ESPECTACULAR de l'aspecte de la pell... la pell rejoveneix, es veu més radiant i millora en aparença, textura, hidratació i fermesa.

Els resultats són visibles des de la primera sessió.

← Tornar
© UNIMÈDIC · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CENTRE UNIMÈDIC Alcalde Rovira Roure 24, entlo. B · 25006 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 230 634