Descobreix la depilació elèctrica amb UniMèdic!

Tel: 973 23 06 34 / 688 36 23 76
CENTRE UNIMÈDIC Alcalde Rovira Roure 24 (Altell B) · 25006 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 23 06 34 / 688 36 23 76

Descobreix la depilació elèctrica amb UniMèdic!

dilluns 20 de juliol 2020
Descobreix la depilació elèctrica amb UniMèdic!

Coneixes la depilació elèctrica? De ben segur has sentit parlar d'ella. És una depilació molt efectiva per a un pèl que el làser no pot captar per ser més clar o massa fi. 

Diferències respecte la depilació làser

La depilació elèctrica, a diferència del làser o la llum polsada, funciona per un sistema anomenat “electròlisi”. Consisteix en una reacció química que es genera en el teixit després de l’aplicació d’un  corrent galvànic.La tècnica consisteix en la inserció d’una fina sonda de metall pel canal del fol·licle pilós. Una vegada aconseguida la base del fol·licle, s’aplica una petita quantitat de corrent que, dirigida al punt correcte i amb la intensitat i temps adequats, destrueix les cèl·lules germinatives responsables del creixement del pèl, deixant el fol·licle sense capacitat per a regenerar-se. Amb aquest tipus d’aparatologia, a Unimèdic podem tractar el pèl canós, pèl ros, pèl-roig o bé fi i residual que el làser no pot captar, tant a zones facials com a zones corporals. La utilització d’una o una altra aparatologia dependrà d’un diagnòstic amb el professional.


D'altra banda, si tens un pèl que et molesta i no saps quin tipus de depilació necessites, vine a informar-te!  Demana cita, farem valoració i t’aconsellarem el millor per desfer-te del pèl que et preocupa. Sense cost ni compromís.

Contacta amb nosaltres i concerta ara la teva visita de diagnòstic gratuïta! Pots fer-ho a través de WhatsApp, Facebook, Instagram YouTube!

← Tornar