Comença un nou curs a Codelearn Lleida

Tel: 973 300 445
CODELEARN LLEIDA C/. Nadal Meroles, 15 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 300 445

Comença un nou curs a Codelearn Lleida

dijous 05 de setembre 2019
Comença un nou curs a Codelearn Lleida
Comença un nou curs a Codelearn Lleida

Arriba el mes de setembre, s’apropa la tornada a l’escola i, com cada any, és el moment d’escollir les extraescolars d’aquest curs. A Codelearn Lleida ja ho tenim tot preparat per seguir aprenent programació i robòtica d’una manera única i divertida. La matrícula està oberta i us estem esperant per descobrir i ensenyar-vos a dominar les habilitats del segle XXI!

Seguint el nostre mètode, pensat per a nens i nenes de 7 a 18 anys, els alumnes accedeixen a una plataforma online on coneixeran diferents personatges i les aventures que aquests protagonitzen, a partir de les quals se’ls proposaran diferents reptes i exercicis que els ajudaran a avançar i anar aprenent programació de manera lúdica i progressiva.

Es tracta d’una extraescolar semipresencial en què els alumnes han d’entrar a la plataforma i fer-hi exercicis durant la setmana per anar progressant al seu propi ritme, però també hauran d'escollir el dia i l’horari que els vagi millor per passar una tarda pel centre Codelearn i fer un seguiment de la seva evolució fent una classe de tutoria amb el seu professor, que els ajudarà a resoldre dubtes tant a classe com mitjançant la plataforma online.

Codelearn és l’extraescolar perfecta per a aquells nens i nenes que tenen interessos relacionats amb el món de la tecnologia i que volen aprendre a programar, crear robots, dissenyar els seus propis videojocs, fer les seves aplicacions o descobrir la impressió 3D, entre altres. I no patiu, que si hi ha més d’un membre de la família que comparteix aquests interessos, fem descomptes per a germans!

Podeu fer la inscripció online, posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic o venir-nos a visitar directament al carrer Nadal Meroles nº 15 de Lleida.

← Tornar
© Codelearn Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CODELEARN LLEIDA C/. Nadal Meroles, 15 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 300 445