Campus Tecnològics de Codelearn – Estiu 2020

Tel: 973 300 445
CODELEARN LLEIDA C/. Nadal Meroles, 15 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 300 445

Campus Tecnològics de Codelearn – Estiu 2020

dilluns 15 de juny 2020
Campus Tecnològics de Codelearn – Estiu 2020

S’apropa l’estiu i això vol dir que tornen els campus tecnològics de Codelearn! N’hi ha per a totes les edats, coneixements i interessos!

Creació de videojocs amb Unity, programació a Minecraft, robòtica amb Lego Mindstorms, Roblox Coding, STEM amb Arduino, realitat virtual, programació amb Python, programació amb Scratch i moltes coses més!

Els casals d’estiu 2020 de Codelearn estan pensats per a nens i adolescents de 7 a 18 anys. Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

COVID-19: garantia de cancel·lacions, límits d’aforament i campus online

Degut a la situació actual encara no sabem del cert si els campus presencials es podran dur a terme. Per això oferim Garantia Total de Cancel·lació: reserva ara la plaça i si al final no es fa el campus, et retornem el 100% de l’import pagat.

Els campus marcats com a “Online” es faran per videoconferència, cadascú des de casa seva. En aquests casos, comprova les necessitats tècniques a la descripció del campus.

Tingueu en compte que, si finalment es poden fer els campus, serà amb mesures per reduir l’aforament, per la qual cosa hi ha poques places disponibles.

Degut a aquesta situació prendrem noves mesures d’higiene i prevenció als centres: mascareta obligatòria, distància de seguretat, rentar-se les mans quan entrem i sortim, aforament reduït.

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre Codelearn ha preparat la seva pròpia proposta de Campus Tecnològics. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà aquest estiu!

← Tornar
© Codelearn Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CODELEARN LLEIDA C/. Nadal Meroles, 15 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 300 445