La Clínica HLA Perpetuo Socorro crea una Unitat d’Assistència Domiciliària d’Urgències

La Clínica HLA Perpetuo Socorro crea una Unitat d’Assistència Domiciliària d’Urgències

dilluns 10 de maig 2021
La Clínica HLA Perpetuo Socorro crea una Unitat d’Assistència Domiciliària d’Urgències

La Clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida ha creat una Unitat d’Assistència Domiciliària d’Urgències que complementa la seva oferta assistencial i permet als pacients rebre tractaments d’urgències en el seu domicili sense tenir que desplaçar-se a les instal·lacions del centre.

En un moment en el que molts pacients són reticents a anar a l’hospital degut a la COVID-19, aquesta nova Unitat d’Urgències Domiciliàries està adreçada per a tots aquells que requereixin assistència sanitària i que no desitgin o no puguin desplaçar-se al centre. En aquest sentit, totes les cures d’atenció primària es proporcionen al pacient en el seu domicili.

El Dr. Xavier Sanuy, director gerent del centre, afirma que aquest servei “és un pas més en la nostra estratègia d’oferir les màximes garanties i comoditat a tots els pacients de Lleida, en un moment complicat com el que vivim”.

A través d’un equip amb amplia experiència en urgències, coordinat pel Dr. Javier Varela Andrés, aquest servei ofereix assistència telefònica i domiciliària 24 hores al dia, durant els 365 dies de l’any i estableix la connexió telemàtica a la història del pacient i una connexió directa amb la Clínica HLA Perpetuo Socorro, oferint un tracte proper, professional i personalitzat.

Equip mèdic:

Dr. Javier Varela Andrés (coordinador)

  • Dr. Vadim Fadeyev
  • Dr. Jose Font
  • Dra. Mª Angela Queiroz
  • Dr. Antonio Leon
  • Dr. Francisco Ramon Varela
  • Dr. Daniel Guerrero
  • Dra. Maria Sala
  • Dr. Francisco Yuste

El telèfon de contacte és el 663.553.712 i ja està disponible dins de la cartera de serveis de centre

← Tornar
© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110