El Grup HLA, premiat als European Awards in Medicine

Tel: 973 266 110
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110
Localització

El Grup HLA, premiat als European Awards in Medicine

dijous 02 de desembre 2021
El Grup HLA, premiat al European Awards in Medicine

El Grup Hospitalari HLA, al qual pertany la clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida, ha estat guardonat amb el premi 'Hospital Care´ als ‘European Awards in Medicine’ que es van celebrar el 30 de novembre a l'Hotel Ritz de París. Aquest guardó posa en valor l'esforç de la xarxa assistencial del Grup HLA en la millora contínua de l'atenció hospitalària, la trajectòria de la companyia, així com el seu creixement i contribució activa a la millora social i econòmica de la comunitat. Per a triar a HLA com a millor grup hospitalari en atenció hospitalària, s'han tingut en compte criteris com les condicions laborals dels seus treballadors, la gestió d'ajudes, el foment del talent, els valors generals de l'empresa, la seva lluita per la sostenibilitat, les certificacions reeixides i la seva xarxa de col·laboradors.

En paraules del Dr. Benito García-Legaz, director mèdic del Grup HLA, “aquest guardó suposa un reconeixement a la professionalitat, responsabilitat i compromís dels professionals del Grup HLA en uns mesos on s'ha posat de manifest la importància de les aliances, el treball en equip i la col·laboració de tots els estaments de la societat per a fer front a una situació sense precedents. En la nostra companyia apostem per invertir contínuament en l'actualització i ampliació de les instal·lacions, així com en la formació dels nostres professionals, per estar preparats davant qualsevol repte al qual ens hàgim d'enfrontar. El premi ‘Hospital Care’ fa visible el nostre compromís per la millora contínua i la cerca de l'excel·lència sanitària”.

Durant els últims anys, el Grup HLA ha fet una forta inversió en la seva xarxa assistencial per a adaptar-se a les necessitats i aportar als seus pacients una assistència sanitària amb els més alts cànons de qualitat. Aquest esforç s'ha fet més visible durant els últims mesos a causa de l'extensió de la COVID-19, on HLA ha tingut un paper determinant en la contenció de la pandèmia, la continuïtat assistencial i seguretat dels pacients, així com la protecció als seus empleats.

En aquest sentit, el Grup HLA ha atès a més de 100.000 pacients per COVID-19, molts d'ells derivats de la sanitat pública amb la qual va col·laborar des del primer moment. Per a atendre aquests pacients s'han invertit més de 15 milions d'euros que han permès reorganitzar centres, ampliar unitats de vigilància intensiva i places d'hospitalització a més de reforçar l'equip humà en els centres amb major pressió assistencial.

Paral·lelament, ha continuat avançant el pla de modernització dels hospitals i centres mèdics de HLA amb l'adquisició de l'última tecnologia i el desenvolupament de la cartera de serveis. En aquest pla s'emmarquen les reformes i ampliacions dels edificis de HLA Los Naranjos de Huelva, HLA Universitari Moncloa de Madrid, HLA Perpetuo Socorro de Lleida, HLA Santa Isabel de Sevilla i HLA Dr. Sanz Vázquez de Guadalajara que multiplicaran la capacitat assistencial dels hospitals i comportarà un salt qualitatiu en l'assistència als pacients.

Així mateix, durant aquest any s'han posat en marxa unitats de referència en la xarxa assistencial del grup com les unitats de la Dona de HLA El Rosario (Albacete) i HLA Jerez Puerta del Sud (Jerez de la Frontera, Cadis), la Unitat d'Arrítmies en HLA Montpellier (Saragossa), les unitats d'endoscòpia digestiva amb intel·ligència artificial en HLA La Vega (Múrcia) i HLA Vistahermosa (Alacant), la Unitat d'Arrítmies de HLA El Ángel, pionera gràcies a un sistema de navegació 3D, les unitats de mama en HLA Los Naranjos (Huelva) i HLA Perpetuo Socorro (Lleida) o les unitats de Pediatria en HLA Inmaculada (Granada) i HLA Santa Isabel (Sevilla), entre altres.

HLA, una xarxa assistencial de referència

L'any 2021 està sent especialment destacat per a la xarxa assistencial del Grup HLA. Diferents entitats de referència nacional han posat en valor l'excel·lència i professionalitat dels seus hospitals. Tal és el cas dels premis TOP 20 de IQVIA, que recentment han reconegut la bona labor de dos hospitals del Grup HLA, HLA Inmaculada TOP 20 en Gestió Hospitalària Global i HLA Inmaculada TOP 20 en Àrea de la Dona.

Per part seva, els ‘Best Spanish Hospitals Awards’ de Higia Benchmarking i ASHO, van destacar als hospitals HLA Santa Isabel, HLA Mediterrani i HLA Perpetuo Socorro com a millors centres hospitalaris privats d'Espanya en les categories de Processos d'Aparell Circulatori i Respiratori, Processos d'Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic i Processos Matern Infantil, respectivament.

El del Monitor de Reputació Sanitària (MRS) va incloure a sis centres de la xarxa assistencial del Grup HLA en el rànquing d'hospitals privats amb millor reputació: HLA Universitari Moncloa, HLA Vistahermosa, HLA El Ángel, HLA Jerez Puerta del Sur, HLA Inmaculada i HLA Montpellier. A més, HLA Universitari Moncloa va rebre del Club d'Excel·lència en Gestió un premi per la seva gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

← Tornar
© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110