⏯️ HLA Perpetuo Socorro de Lleida inverteix més de 10 milions d'euros a les noves instal·lacions

⏯️ HLA Perpetuo Socorro de Lleida inverteix més de 10 milions d'euros a les noves instal·lacions

dilluns 30 de gener 2023
⏯️ HLA Perpetuo Socorro de Lleida inverteix més de 10 milions d'euros a les noves instal·lacions

La Clinica HLA Perpetuo Socorro ha inaugurat les noves instal·lacions en què ha invertit 10,3 milions d'euros. L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha estat l'encarregat de fer oficial la posada en funcionament de les plantes quarta i cinquena de l'hospital. A l'acte hi han acudit també Raúl Llevot, delegat de la Conselleria de Salut i gerent del Servei Català de la Salut; el Dr. Francisco Ivorra, president del Grup ASISA; la Dra. Antonia Solvas, secretària del Consell Rector i delegada d'ASISA a Barcelona; el Dr. Enrique de Porres, CEO d'ASISA i el Dr. Javier Sanuy, director gerent d'HLA Perpetuo Socorro.

 

L'hospital lleidatà del Grup HLA es troba immers en un procés d'expansió i remodelació de les instal·lacions. En aquesta primera fase s'ha ampliat l'edifici principal, multiplicant- ne la capacitat i construint una nova zona quirúrgica, amb una nova Unitat de Cures Intensives i àrea de parts. Després de l'ampliació i construcció de les noves àrees, l'hospital disposa de 7500m2 que allotgen cinc quiròfans dotats de la tecnologia més avançadavuit boxs de reanimació post quirúrgica, una àrea d'endoscòpies i cirurgia ambulatória, una nova zona d'esterilització, així com dues sales de parts. En una segona fase, está prevista la renovació de l'actual àrea d'hospitalització, així com la zona d'urgènciesconsultes externes i diagnòstic per la imatge.

Expansió del Grup HLA a Catalunya

La posada en funcionament de la nova Clinica HLA Perpetuo Socorro és un pas més en el compromís del Grup HLA pel creixement a Catalunya. El grup ja presta assistència sanitária a la zona des de fa més de 25 anys compta amb dues clíniques i dos centres mèdics. A l'hospital HLA Perpetuo Socorro, el Policlinic HLA Lleida i el Centre Mèdic Guissona, s'hi suma ara HLA Clinica Internacional Barcelona, un nou centre assistencial, el primer del grup a Barcelona, que és una referència en arquitectura i construcció sostenible i disposa d'unitats especialitzades d'alt nivell en àrees com l'Oftalmologia o la Reproducció Assistida.

← Tornar
© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110