Segueixen les obres d'ampliació de HLA Perpetuo Socorro de Lleida

Segueixen les obres d'ampliació de HLA Perpetuo Socorro de Lleida

dijous 10 de octubre 2019
Segueixen les obres d'ampliació de HLA Perpetuo Socorro de Lleida
Segueixen les obres d'ampliació de HLA Perpetuo Socorro de Lleida

La direcció de l'hospital referència del Grup HLA a Catalunya segueix amb les obres d'ampliació del centre, iniciades al mes de setembre després d'aprovar la Paeria de Lleida el pla d'ampliació. El conjunt format per l'edifici actual del centre i un nou centre adjacent adquirit es convertiran en l'hospital privat de referència en la capital lleidatana

Les obres d'ampliació s'inicien després de derrocar l'edifici adquirit, una antiga residència actualment en desús, situat en el mateix carrer Bisbe Meseguer que es va adquirir al novembre de l'any 2018 i també inclourà la integració de les dependències del Policlínic, comprades fa diversos anys i l'accés principal dels quals està en Alcalde del Sol. El Director Gerent, Dr. Javier Sanuy, valora positivament aquesta aprovació “per l'impacte que tindrà en la qualitat de servei del centre en oferir un espai més gran i completament nou per a ampliar Urgències, Quiròfans, Consultes i Hospitalització”. En aquest sentit Sanuy afirma que “serà una ampliació integral perquè connectarà els tres edificis, l'hospital, el Policlinic i el nou edifici".

A més, HLA Perpetuo Socorro comptarà amb una Unitat de Vigilància intensiva i una àrea específica i separada d'Urgències Pediàtriques, amb una atenció major a neonatologia. També tindrà dues sales de parts, quan ara només hi ha una, i s'ampliarà l'àrea de Radiologia. “Podrem atendre patologies i procediments de més complexitat, que aniran acompanyats amb una gradual incorporació de més professionals a mesura que vagi augmentant l'activitat assistencial”, afirma el Dr. Sanuy.

Actualment, 120 professionals treballen en la clínica. Després de successives reformes, HLA Perpetuo Socorro consta d'una planta subterrània, planta baixa i cinc pisos destinats a l'assistència sanitària amb una superfície de 4.463 m2. El pla aprovat respon a la necessitat d'ampliar l'activitat assistencial amb noves dotacions modernitzant les instal·lacions per a adequar-se a les noves exigències de la professió. El pressupost previst per a les obres d'aquest nou immoble és de més de 10 milions d'euros.

← Tornar
© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110