Clínica HLA Perpetuo Socorro anima als infants a enviar dibuixos als pacients amb Covid 19

Clínica HLA Perpetuo Socorro anima als infants a enviar dibuixos als pacients amb Covid 19

dimarts 21 de abril 2020

Amb l'objectiu de mantenir l'ànim i promoure la recuperació dels pacients, l'àrea d'Infermeria de la Clínica HLA Perpetuo Socorro de Lleida està animant a tots els nens dels pacients i treballadors a enviar dibuixos amb missatges d'ànim per als afectats ingressats en el centre amb Covid-19.

"Els pacients ingressats per coronavirus es troben en habitacions en aïllament, el qual es fa molt dur per les condicions d'incomunicació. Per això, tractem d'aprofitar el fet que els familiars estan en confinament per demanar als seus fills que ens enviïn dibuixos d'ànim i de record per treure'ls un somriure. També invitem a participar amb els seus dibuixos als fills dels treballadors del centre." Afirma la directora d'Infermeria del centre, Blanca Loriente.

Els dibuixos no tenen una temàtica específica, només han de contenir un missatge alegre i positiu per animar a tots els pacients a suportar la seva estança en l'hospital.

L'entrega dels dibuixos es pot fer de dues formes:

- A través del correu electrònic clinica.perpetuo@grupohla.com, enviant una fotografia del dibuix en bona qualitat, amb qualsevol mòbil que tingui càmera.

- Per correu postal al centre, a la direcció C/BisbeMasaguer 3, C.P. 25003 de Lleida.

Tots els dibuixos recollits s'exposaran en les parets de l'hospital durant el temps que duri la crisi de la Covid-19.

Sobre HLA Grup Hospitalari

El Grup Hospitalari HLA és un dels proveïdors hospitalaris amb major presència en Espanya, creat amb l'objectiu de proporcionar l'accés a una assistència sanitària d'alt nivell.

Està compost per 15 hospitals integrats amb 36 centres mèdics amb múltiples especialitats i una xarxa de 41 unitats de referència en tractaments d'última generació.

Amb 1.300 places d'hospitalització HLA és un referent en l'atenció hospitalària i ambulatòria. Més de trenta-set anys d'experiència i presència en sis països configuren un model d'atenció que basa la seva filosofia en el tracte humà, l'excel·lència, el lideratge, la responsabilitat i l'especialització.

 

 

← Tornar
© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110