Espot estrenarà pista de tubbing aquesta temporada d'hivern

Espot estrenarà pista de tubbing aquesta temporada d'hivern

divendres 18 de novembre 2022

Les persones que visitin l’estació d’Espot aquesta temporada d’hivern 2022-2023 podran gaudir de la nova pista de tubbing ubicada al Parc Lúdic a la cota 2000. Situada a la zona de debutants, compta amb una longitud de 140 metres, una zona d’embarcament, dos peralts i una zona d’arribada amb contrapendent i catifes per facilitar la frenada.

Les característiques tècniques del terreny han permès incorporar els dos peralts que asseguren una pista de tubbing amb diversió garantida per a tothom. La cinta de debutants II, a més, permet, un cop finalitzat el recorregut, tornar al punt de sortida de manera còmode.

El tiquet per fer ús deltubbinges podrà comprar directament al Parc Lúdic. El preu de l’activitat permet baixades il·limitades durant el període de temps establert (1h per 8€ i 2h per 12€). Les persones usuàries que vulguin accedir al parc hauran de disposar del forfet de dia, el forfet de temporada o el forfet de passeig per accedir amb el telecadira La Roca des de la base de l’estació.

Què és el tubbing?

El tubbing és una activitat de lleure a l’aire lliure que permet llançar-se per una pista en forma de tobogan mitjançant un flotador circular, conegut com a “dònut gegant”. En poden gaudir els infants a partir d’un metre d’altura o de més de 4 anys (acompanyats d’un adult) i les persones que ho desitgin fins a un pes màxim de 100kg.

← Tornar
© Espot Pallars- Estació d'esquí · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ESPOT PALLARS- Estació d'esquí Espot (Pallars) · Tel: 973 624 058