SEAT entrarà en el mercat de les motocicletes amb un eScooter 100% elèctric

Tel: 973 944 444
SEAT Automotor y Servicios Av. Barcelona, 19 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 944 444
Localització

SEAT entrarà en el mercat de les motocicletes amb un eScooter 100% elèctric

dilluns 11 de novembre 2019
SEAT entrarà en el mercat de les motocicletes amb un eScooter 100% elèctric

SEAT reforça la seva aposta per la mobilitat urbana i entrarà en el mercat de les motocicletes amb el SEAT eScooter concept. La companyia comercialitzarà en 2020 la seva motocicleta 100% elèctrica equivalent a 125cc. La presentació oficial es realitzarà el pròxim 19 de novembre a Barcelona durant el Smart City Expo World Congress de Barcelona.

El nou SEAT eScooter concept formarà part de l'estratègia de mobilitat urbana de la companyia, centrada en oferir solucions sostenibles per a les ciutats. SEAT va anunciar en la passada edició del Mobile World Congress que seria l'encarregada de liderar l'estratègia de micromovilitat del Grup Volkswagen. Una estratègia que inclou també el SEAT Minimó concept car, així com el SEAT eXS KickScooter powered by Segway que es va presentar en el Smart City Expo en 2018.

Lucca de Pixo, president de SEAT, ha afirmat que “el continu creixement de les grans ciutats fa que aconseguir una mobilitat eficient sigui un dels principals reptes. Avui, fem un pas més en la nostra estratègia de micromovilitat urbana confirmant la primera eScooter en la història de la marca”.

Barcelona és la ciutat europea amb més motocicletes per habitant i compta amb una àmplia tradició de mobilitat sobre dues rodes. Per això, SEAT desenvoluparà aquest concepte en col·laboració amb el fabricant barceloní de motocicletes elèctriques Silence i es comercialitzarà tant per a particulars com per a flotes compartides.

Democratitzar la mobilitat elèctrica i sostenible

SEAT està en procés de convertir-se en un proveïdor de serveis de mobilitat “més enllà” de la fabricació de vehicles i respondre a una de les grans tendències de la mobilitat del futur: l'economia col·laborativa, compartida i sostenible. En aquest sentit, la companyia ja compta amb serveis de carsharing a través de Respir i, a més, comercialitza el SEAT eXS KickScooter powered by Segway, que està disponible per a serveis compartits a través de la start-up UFO.

A més, SEAT ja va presentar el concept car SEAT Minimó, un vehicle 100% elèctric que combina el millor del cotxe i de la motocicleta i que està dissenyat per a adaptar-se a les plataformes de mobilitat que marcaran el futur de la circulació a les ciutats.

← Tornar
© SEAT Automotor y Servicios · Tots els drets reservats · Avís legal ·
SEAT Automotor y Servicios Av. Barcelona, 19 · 25001 LLEIDA · Tel: 973 944 444