Subministrem de forma agregada energia 100% renovable a Osona

Tel: 900373884
Peusa Passeig de Joan Brudieu, 17 · 25700 LA SEU D'URGELL, Lleida · Tel: 900373884

Subministrem de forma agregada energia 100% renovable a Osona

dimarts 02 de febrer 2021

Ampliem el nostre subministrament d’energia 100% renovable a la comarca d'Osona.
Més de cent empreses participants al projecte Pro-energia Osona rebran energia 100% renovable del Pirineu estalviant un 15% respecte al preu que pagaven anteriorment.

 

Compra en grup, un nou mercat de l’energia

Des de PEUSA impulsem la compra en grup d’energia, un dels objectius clau de Pro-energia Osona. Aquest sistema de consum energètic permet que diversos usuaris individuals actuïn com una sola entitat i obtinguin un preu més competitiu gràcies a que augmenta el volum que contracten. En paraules de Joel Boix, director comercial de PEUSA, “a banda del benefici econòmic que això reporta a les empreses, la gran notícia és que es fomenta el model de transició cap a energies renovables”. A més, suposa consolidar la nostra presència a la Catalunya central i establir un vincle d’assessorament permanent als clients industrials de les novetats del mercat elèctric.

 

L’objectiu de Pro-energia Osona és donar servei i unificar esforços davant l’energia i contribuir a que les empreses d’Osona disposin d’una correcta contractació energètica, obtinguin el millor preu del moment i amb energia 100% verda d’origen renovable. Un dels reptes del territori és la competitivitat empresarial, una òptima contractació d’energia causa un impacte directe en el compte de resultats de les empreses i constitueix un estalvi econòmic.

← Tornar