Iniciem l’atenció presencial a les nostres oficines amb cita prèvia, donat que l’índex de contagis per Covid19 ha baixat

Tel: 900373884
Peusa Passeig de Joan Brudieu, 17 · 25700 LA SEU D'URGELL, Lleida · Tel: 900373884

Iniciem l’atenció presencial a les nostres oficines amb cita prèvia, donat que l’índex de contagis per Covid19 ha baixat

dimarts 09 de març 2021
Atenció presencial Peusa

Gràcies a la millora de l’índex de contagis per la Covid19 a l’Alt Urgell, posem en marxa la possibilitat de sol·licitar atenció presencial a les nostres oficines de la Seu per aquells tràmits o gestions que no es puguin fer de forma telemàtica. Si us cal fer gestions com a clients de PEUSA per via necessàriament presencial, podeu sol·licitar una cita prèvia per rebre atenció a les nostres oficines.

Podeu demanar-la trucant per telèfon al número gratuït 900 373 884, de 9 a 14 h i de 15 a 17 h els dies feiners.  Cal tenir en compte, però, que l’atenció presencial es reserva a casos específics i que la nostra seu central segueix tancada, per contribuir a millorar la situació sanitària a l’Alt Urgell a causa de la Covid19.

Per garantir que el màxim de gestions es poden fer a distància, acabem d’activar l’opció de pagar factures pendents trucant-nos per telèfon amb targeta de crèdit. Aquest servei ja està actiu fa un temps per als nostres clients des de l’Oficina Virtual. A més, en el context de pandèmia en què ens trobem, hem reforçat l’atenció pels canals no presencials, tant des de l’Oficina Virtual, com des del correu electrònic comercialitzacio@peusa.org i via telefònica.

← Tornar