La nostra aliança amb l’empresa Doctor Energy

Tel: 900373884
Peusa Passeig de Joan Brudieu, 17 · 25700 LA SEU D'URGELL, Lleida · Tel: 900373884

La nostra aliança amb l’empresa Doctor Energy

dimecres 30 de juny 2021

Treballar colze a colze amb l’empresa catalana Doctor Energy, amb seu a Granollers (Valles Occidental), ens aporta la garantia de comptar amb especialistes i, al capdavall, suma valor. Doctor Energy és una xarxa de professionals de l’enginyeria, dedicada a instal·lar plaques fotovoltaiques i a promoure la mobilitat elèctrica. En el nostre dia a dia, des de PEUSA col·laborem amb aquest equip tècnic per posar en marxa les infraestructures d’autoconsum energètic adreçades a tot tipus d’usuari, tant domèstic, com empresarial i industrial. Alhora, suposa un important impuls per a l’auto producció d’energia renovable i l’ús de vehicle elèctric. “Compartim valors i objectius corporatius”, apunta Joel Boix, director comercial de PEUSA, “i això ens permet un creixement eficient i sostenible, amb l´objectiu de treballar conjuntament amb el client que fa una aposta ferma per la sostenibilitat i les energies renovables”.

 

Estalvi i eficiència energètica

L’energia 100% renovable que subministrem des de PEUSA forma part de la cartera de serveis que ofereix Doctor Energy i, segons el seu director, la clau està en l’estalvi i en la garantia de respecte a l’entorn. “Sempre fem l’estudi per a una instal·lació fotovoltaica en funció de consum de l’usuari i si proposem PEUSA com a alternativa és perquè implica un estalvi amb un subministrament 100% renovable”. Per això, és essencial establir comparatives constants amb els preus de mercat vigents que permetin mostrar a clients i futurs clients que sovint es paga més del que correspondria.

 

“La generació elèctrica suposa descarbonitzar l’economia i això vol dir que l’autoconsum serà el 20% de la generació d’energia l’any 2030 o 2035”, calcula el director de Doctor Energy. “Aquestes xifres suposen multiplicar per 22 la potència instal·lada d’autoconsum a Europa i al món encara més, sobretot als països emergents, on la xarxa elèctrica no sempre arriba i l’autoconsum té més sentit”.

 

← Tornar